ONLINE

Tag på rundtur i Business Central

Se videoen og få et overordnet indtryk af Business Central.

Det hed Navision i gamle dage. Derefter hed det Microsoft Dynamics NAV i mange år, og nu har Microsoft lanceret en ny version, som bærer navnet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

I daglig tale kalder vi den bare Business Central.

VIDEO #1

For dig, der ikke kender til ERP-Systemer

Her får du et indtryk af, hvordan Business Central fungerer. Sune giver dig en 10 minutters rundtur i løsningen, så du kan mærke, hvordan det vil være at arbejde med Business Central i din hverdag.

VIDEO #2

For dig, der kender Dynamics NAV i forvejen

Nede i motorrummet er der meget, der ligner Dynamics NAV. Men det, du oplever som bruger, har ændret sig markant i de senere år. Alt foregår i en browser i dag, og visuelt er løsningen meget anderledes. Sune gennemgår de markante ændringer i denne video.

intro-hero360

Udfyld formularen.
Det giver straks adgang til begge videoer.
Så kan du se den, som passer bedst til dig.

Se video nu »

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Sune Lohse er din turguide

Sune Lohse er Chief Strategy Officer hos Abakion – og han har ansvaret for vores lancering af Business Central apps på Microsoft AppSource. Han har årtiers erfaring med NAV og Business Central, og han har skrevet bogen “200 spørgsmål til din ERP-løsning”. Du får en erfaren guide på turen.

sune-242