Den digitale finans­funktion med Continia apps til Business Central

Abakion er den største leverandør af Continia apps

Continia tilbyder apps til at digitalisere finansfunktionen i din virksomhed – og helt overordnet er der 4 gevinster ved at installere Continia-apps i din Business Central.

  • Du får digitale arkiver
  • Du får digitale godkendelsesprocesser
  • Du kan eksekvere finansprocesserne hurtigere
  • Du kan kommunikere digitalt

Med Continias løsninger får du digitaliseret finansprocesserne i din virksomhed, og du får en styret digital arkivering af dokumenter med revisionsspor og dokumentation på hele processen. Det er en væsentlig forbedring af de digitale processer i forhold til standard­funktionaliteten i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Continia hos Abakion

Indkommende og udgående dokumenter
Continia har app’en Document Capture, der styrer indkommende dokumenter, dvs. alt der har med køb at gøre. Og den anden vej, så har de app’en Document Output, som styrer alle udgående dokumenter, dvs. alt der har med salg at gøre. Teknisk set er løsningerne meget alsidige, fordi de understøtter fx XML, OIOUBL, PDF og OSR-scanning, og for os som konsulenter giver det mulighed for at levere præcis det, du har behov for som kunde.

Standard for udveksling af dokumenter
Oven i det kommer Continia Delivery Network, som gør det muligt at anvende den internationale standard Peppol til at udveksle dokumenter i hele Europa og andre lande, så du ikke behøver at have andre tredjeparts leverandører til at håndtere dokumenter, som fx Sproom som ellers er en nødvendig løsning.

Udgifter og opkrævninger
Continia tilbyder også Expense Management, som hjælper med at håndtere udgifter og udlæg, og de har Payment Management til at gennemføre betalinger, og Collection Management til at håndtere opkrævninger til kunder.

Den digitale finansafdeling
Med de 6 apps til din Business Central har du en total digital finansfunktion. Det er en virkelig stærk finanspakke til ERP-løsningen, og der er i vores øjne ikke rigtig nogen konkurrenter i markedet, som når op på Continias niveau.

Se Continias apps på Microsoft AppSource her
Eller besøg Continias website her.

Automatisér og strømlin alt i forbindelse med håndtering af kreditorer og fakturaer
Automatisér håndtering af debitorer – send og håndtér nemt udgående dokumenter
Udveksling af dokumenter uden behov for andre tredjeparts­løsninger
Automatisér kreditor- og debitorbetaling mv. via direkte forbindelse til netbanken
Håndtér nemt dine medarbejderudgifter – minimér dine manuelle opgaver

Continia er markedsleder på finans

Continia er en dansk leverandør, og de har gennem 30 år fokuseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som tidligere hed Dynamics NAV og Navision. De laver finansløsninger, der er bygget inde i Business Central, og det er det eneste de fokuserer på.

Det er derfor, at de er blevet markedsledende i hele verden på disse finans-apps. De er simpelthen en af de mest udbredte app-leverandører på markedet, og i Abakion har vi også selv Continia-apps med i leverancen, når en kunde har behov for en af disse finansfunktioner.

Bygget i Business Central

Det er en vigtig pointe, at Continias apps er bygget inde i Business Central. De fleste konkurrenter på markedet har en ekstern løsning, som kan integreres med en lang række ERP-løsninger. Fordelen ved at have en løsning, som er bygget i Business Central, er at du ikke skifter brugergrænseflade. Du skal ikke hoppe over i et andet system for at gøre en arbejdsgang færdig.

Det giver også en langt bedre sammenhæng med ERP-systemet. Continia har fokuseret på Business Central i 30 år, og de har ikke lavet andet, og det betyder naturligvis, at deres løsninger er udviklet, så de smelter helt sammen med Business Central. De fleste brugere er ikke klar over, at de bruger en tillægsløsning.

Synergi

Der er stor genkendelighed på tværs af Continias apps. Hvis du har lært én app at kende, så kan du også hurtigt lære de andre at kende.

Funktionelt er der også synergi ved at bruge flere af Continias apps. De hænger rigtig godt sammen. Hvis du fx anvender både Payment Management og Document Capture, så vil Document Capture fra indgående dokumenter registrere data i et betalingsformat, som Payment Management med det samme kan samle op. De er skabt til at fungere sammen.

Support på dansk

Vi kan rigtig gode lide, at Continia er en dansk producent. Ud over at det er rart at støtte en lokal virksomhed, så giver det også en nærhed til leverandøren. Danske slutkunder og deres danske partnere får support på dansk af en dansk leverandør. Det er dejligt ukompliceret. Der er ingen tidsforskel og ingen sprogbarriere. Det giver hurtig respons.

Priser på Continia apps

Der er ikke nogen licensinvestering som i gamle dage. Alt inden for Business Central er i dag på abonnement, og det gælder også Continias apps. Du skal betale for workshops og implementering, men der er ikke noget køb af softwarelicens – der er i stedet et månedligt abonnement. Det kan være lidt kompliceret at udregne præcist, men vi hjælper meget gerne med at udregne, hvad en Continia-løsning vil koste for din virksomhed.

Abakion er størst på Continia apps
Fra Continia og Abakions fælles fejring af de første 200 Business Central cloud kunder

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om dette produkt, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Fabian Bohn Sylvestersen, Continia Product Manager, fra vores Business Central afdeling.
E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 17

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Business Central: Mød dit nye ERP-system her »

Business Central er den nye udgave af Dynamics NAV.

LØSNINGER
Abakion Videncenter

Besøg Abakions Videncenter »

150+ videoer og artikler om ERP, IT-strategi, projekt-erfaringer, Business Central, Power Platform og meget mere.

VIDEN
Business Central med Abakion Unbox

Unbox din Business Central på 10 dage »

Business Central på kun 10 dage til en fast pris på kr. 90.000 med et skabelon­baseret Unbox-projekt.

METODE

FAQ

Hvad er Continia?

Continia Software er et dansk firma, som har specialiseret sig i at udvikle tillægsløsninger til ERP-systemet Dynamics 365 Business Central fra Microsoft – med specifikt fokus på at automatisere processerne i finansafdelingen. Nogle af de mest udbredte Continia-løsninger er Document Capture, Document Output, Payment Management, Collection Management og Expense Management.

Hvad koster Continia-løsninger?

Alle Continias løsninger er afregnet som et abonnement, der er skaleret efter omfanget af dit behov. Prisen på abonnementet er det samme, uanset hvor du tegner abonnementet. Den store forskel ligger i, hvad det koster at implementere løsningen. Der findes i dag pakkeløsninger, hvor alt er til fast pris.

Er Continia til Business Central cloud?

Continias løsninger er oprindeligt udviklet til Microsoft Dynamics NAV, men i dag er Continias apps naturligvis også udgivet på Microsoft AppSource, som er Microsofts officielle butik for tillægsløsninger, så alle finansløsningerne fra Continia kan anvendes i cloud-udgaven af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Se selv hele udvalget på appsource.microsoft.com

Hvor kan man købe Continias løsninger?

Continia Software sælger ikke sine løsninger direkte til slutkunderne. De sælger gennem Microsoft-partnere, der kan levere Continias finansløsninger som en del af et samlet projekt med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Den klart største partner er Abakion, men du kan også finde en oversigt over partnere på Continias website.

Abakion

Abakion er eksperter i Microsofts forretningsløsninger til ERP, CRM og BI til danske virksomheder. Vi leverer både enkle løsninger, der er klar til brug hos mindre virksomheder – og skræddersyede løsninger til større virksomheder.

Skriv til os på [email protected]
Ring til os på 70 23 23 17
.
Vi giver gerne et godt råd, uanset om du vil handle hos os eller en anden Microsoft-partner.