Business Intelligence
Enterprise BI og Performance Management

Enterprise BI og Performance Management

Abakions BI-afdeling har fokus på Microsoft-baserede Business Intelligence løsninger og Performance Management

Afdelingschef Kaare Thyregod fortæller:
Afdelingschef Kaare Thyregod fortæller:

Vi vil skabe værdi med data

Vi gør hverdagen lettere for de mange mennesker i din organisation, som savner let adgang til nøgletal eller til mere detaljeret information.

Vi leverer kundespecifikke løsninger, som hjælper dig med at opnå forretningsfordele og effektiviseringer. Vi benytter den nyeste teknologi og anvender standardkomponenter til at holde omkostningerne nede.

Abakion leverer alle nødvendige ydelser fra design til implementering og ibrugtagning samt den efterfølgende service og support, og vi er bredt anerkendt for at være en uvildig og loyal sparringspartner for alle vores kunder.

Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Kaare Thyregod
Afdelingschef, Abakion A/S
[email protected]

Vores konsulentydelser til dig:

Vores konsulentydelser handler om at skabe værdi med data. Uanset om opgaven er en helt ny løsning eller bedre anvendelse af den, som du allerede har.

Rådgivning og foranalyser

Ingen løsning skaber værdi, hvis ikke begrænsninger og muligheder i kildesystemer, styringsmodeller og registreringsrammer er indtænkt.

Implementering

Det er vigtigt, at brugergrænsefladerne matcher kompetencer og behov i lige præcis din organisation.

Projekt og programledelse

Vi bruger ikke dine penge på unødig administration, men vi ved også godt, hvor der ikke kan indgås kompromisser.

Service og support

Supportmodellen er fleksibel og skalerbar, og det er dig, der prioriterer. Vi tager support til både løsningsansvarlige, slutbrugere og driftsafdelingen.

Kompetencekøb

Du har måske i forvejen et team, som tager sig af din BI-løsning, men I har brug for at mande op.

Udbudsrådgivning

Et udbud skal overholde formelle retningslinjer og samtidig skabe rammerne for implementering af den rigtige løsning.

Undervisning

Det skaber mest værdi, når vi fokuserer på det, som er nyt for jer, eller det, som ikke rigtigt er lykkedes hidtil.

Løsningerne til visualisering af data

Kompetencer

Business Intelligence er en samlebetegnelse for værktøjer, systemer og metoder, som forbedrer organisationers evne til at anvende de mange data som dagligt genereres. Business Intelligence handler om at skabe værdi i forretningen med data, og det er vores hjemmebane.

Data Warehouse arkitektur og udvikling Vi bygger ikke bare et Data Warehouse til konsolidering af data på tværs af kildesystemer. Vi skaber en vidensbank som samler, renser og beriger jeres data, så de kan komme ud at skabe værdi i forretningen. Vi hjælper med at designe, udvikle og vedligeholde dit Data Warehouse. Data Warehousing er vores kernekompetence og grundlaget for din samlede BI-løsning.

Data Warehouse arkitektur og udvikling

Vi bygger ikke bare et Data Warehouse til konsolidering af data på tværs af kildesystemer. Vi skaber en vidensbank som samler, renser og beriger jeres data, så de kan komme ud at skabe værdi i forretningen. Vi hjælper med at designe, udvikle og vedligeholde dit Data Warehouse. Data Warehousing er vores kernekompetence og grundlaget for din samlede BI-løsning.
Master Data Management En Master Data Management løsning samler, renser, behandler og udstiller master data på tværs af systemer og bredt i organisationen. Det kan f.eks. være kontoplaner, kunder, produkter eller sager. Master Data Management anvendes alt for sjældent til at effektivisere systemer og processer og til at øge forståelse og arbejdsglæde blandt medarbejderne. I mange tilfælde kan vi med en lille indsats forbedre datakvaliteten på tværs af systemer væsentligt.

Master Data Management

En Master Data Management løsning samler, renser, behandler og udstiller master data på tværs af systemer og bredt i organisationen. Det kan f.eks. være kontoplaner, kunder, produkter eller sager. Master Data Management anvendes alt for sjældent til at effektivisere systemer og processer og til at øge forståelse og arbejdsglæde blandt medarbejderne. I mange tilfælde kan vi med en lille indsats forbedre datakvaliteten på tværs af systemer væsentligt.
Hybrid Business Intelligence Brugergrænseflader forbedres hele tiden og gør det let for selv utrænede brugere at opbygge avancerede analyser udfra egen forretningsforståelse. Samtidig er der sket en udvikling, hvor forretningens data meget ofte er spredt over både egne og eksterne systemer, on premise eller i skyen. Det kan man se som en trussel eller man kan se det som en mulighed. Uanset optikken så kan vi bistå i forhold til såvel de forretningsmæssige udfordringer som de tekniske løsninger, der skal besluttes og udvikles.

Hybrid Business Intelligence

Brugergrænseflader forbedres hele tiden og gør det let for selv utrænede brugere at opbygge avancerede analyser udfra egen forretningsforståelse. Samtidig er der sket en udvikling, hvor forretningens data meget ofte er spredt over både egne og eksterne systemer, on premise eller i skyen. Det kan man se som en trussel eller man kan se det som en mulighed. Uanset optikken så kan vi bistå i forhold til såvel de forretningsmæssige udfordringer som de tekniske løsninger, der skal besluttes og udvikles.
Advanced and predictive analytics Behovet er ikke nyt, men nye værktøjer har gjort det langt lettere at afprøve fordele og muligheder. Potentialet er ny indsigt i egen forretning og ikke mindst muligheden for at agere tidligere og mere specifikt på både muligheder og udfordringer. Vi kender værktøjerne, og vi ved hvordan man kommer i gang.

Advanced and predictive analytics

Behovet er ikke nyt, men nye værktøjer har gjort det langt lettere at afprøve fordele og muligheder. Potentialet er ny indsigt i egen forretning og ikke mindst muligheden for at agere tidligere og mere specifikt på både muligheder og udfordringer. Vi kender værktøjerne, og vi ved hvordan man kommer i gang.
Brugergrænseflader Der findes i dag et antal moderne og mere eller mindre intuitive frontend værktøjer i markedet. Værktøjerne er mere forskellige end man ofte i første omgang tror. Samtidig er valget af frontend helt afgørende for om data kommer ud at arbejde i forretningen. Vi har stor erfaring med at implementere brugergrænseflader i vidt forskellige kulturer og til vidt forskellige formål.

Brugergrænseflader

Der findes i dag et antal moderne og mere eller mindre intuitive frontend værktøjer i markedet. Værktøjerne er mere forskellige end man ofte i første omgang tror. Samtidig er valget af frontend helt afgørende for om data kommer ud at arbejde i forretningen. Vi har stor erfaring med at implementere brugergrænseflader i vidt forskellige kulturer og til vidt forskellige formål.
Projekt og Program Ledelse Vores projektledere har mange års erfaring med agile udviklingsmetoder og administrative projektmodeller. Vi er certificeret i SCRUM og Prince II og er blandt de første i landet, som er uddannet i Prince II Agile. Vores mangeårige erfaring i branchen kommer dig til gode. Vi bruger ikke dine penge på unødig administration, men vi ved også godt, hvor der ikke kan indgås kompromisser.

Projekt og Program Ledelse

Vores projektledere har mange års erfaring med agile udviklingsmetoder og administrative projektmodeller. Vi er certificeret i SCRUM og Prince II og er blandt de første i landet, som er uddannet i Prince II Agile. Vores mangeårige erfaring i branchen kommer dig til gode. Vi bruger ikke dine penge på unødig administration, men vi ved også godt, hvor der ikke kan indgås kompromisser.
Opgradering og modernisering Er du i tvivl om din tekniske platform er den rigtige, også når det kommer til licensomkostninger? Eller er situationen bare at I er kommet nogle versioner bag ud? Uanset om vi taler servere eller brugergrænseflader, så går udviklingen stærkt. Performance forbedres og nye muligheder kommer til. En opgradering kan være uhyre simpel eller mere kompliceret. Vores erfaring og checklister sikrer at vi hurtigt kan fortælle, hvad der skal til og hvad du får ud af indsatsen.

Opgradering og modernisering

Er du i tvivl om din tekniske platform er den rigtige, også når det kommer til licensomkostninger? Eller er situationen bare at I er kommet nogle versioner bag ud? Uanset om vi taler servere eller brugergrænseflader, så går udviklingen stærkt. Performance forbedres og nye muligheder kommer til. En opgradering kan være uhyre simpel eller mere kompliceret. Vores erfaring og checklister sikrer at vi hurtigt kan fortælle, hvad der skal til og hvad du får ud af indsatsen.
Brugerstyring og sikkerhedsmodeller Den rigtige sikkerheds- og brugerstyringsmodel sikrer at brugere kun får adgang til data, som de er berettiget til og har brug for. Dette sikrer både at lovgivning overholdes og at brugere ikke overvældes af data, som de reelt ikke har brug for. Lad os hjælpe med at opbygge modeller for sikkerhed og brugerstyring, der både er robuste og som er enkle at redigere af hensyn til virksomhedens udvikling og relevant lovgivning. Det øger værdien af løsningen og skaber samtidig den nødvendige tryghed ved at lovmæssige og interne krav overholdes.

Brugerstyring og sikkerhedsmodeller

Den rigtige sikkerheds- og brugerstyringsmodel sikrer at brugere kun får adgang til data, som de er berettiget til og har brug for. Dette sikrer både at lovgivning overholdes og at brugere ikke overvældes af data, som de reelt ikke har brug for. Lad os hjælpe med at opbygge modeller for sikkerhed og brugerstyring, der både er robuste og som er enkle at redigere af hensyn til virksomhedens udvikling og relevant lovgivning. Det øger værdien af løsningen og skaber samtidig den nødvendige tryghed ved at lovmæssige og interne krav overholdes.
Forretningsanalyse I har måske allerede en klar strategi og registreringsrammer i kildesystemerne, som matcher. Nogle BI-løsninger ender alligevel som it-projekter uden succes, fordi de ikke har leveret værdi til forretningen. Sådan behøver det ikke være. Løsningen skal tage afsæt i organisationens kultur og omfatte de nøgletal og den funktionalitet, som virker og er nødvendig. Der er altid læring forbundet med et BI projekt, men den læring kan gøre større nytte, når den kommer for dagen i en foranalyse.

Forretningsanalyse

I har måske allerede en klar strategi og registreringsrammer i kildesystemerne, som matcher. Nogle BI-løsninger ender alligevel som it-projekter uden succes, fordi de ikke har leveret værdi til forretningen. Sådan behøver det ikke være. Løsningen skal tage afsæt i organisationens kultur og omfatte de nøgletal og den funktionalitet, som virker og er nødvendig. Der er altid læring forbundet med et BI projekt, men den læring kan gøre større nytte, når den kommer for dagen i en foranalyse.

Et udsnit af vores kunder

Abakion-BI-logovæg

Læs flere kunders erfaringer her:

Vi er kreative Vi tror på, at den kreative usikkerhed kan give det lille twist, som gør hele forskellen.

Vi er kreative

Vi tror på, at den kreative usikkerhed kan give det lille twist, som gør hele forskellen.
Vi er dygtige Vi har unik teknisk indsigt og udnytter den altid til kundens bedste.

Vi er dygtige

Vi har unik teknisk indsigt og udnytter den altid til kundens bedste.
Vi er ansvarlige Vi tager ansvar og er klar til at gå forrest, når det kræves.

Vi er ansvarlige

Vi tager ansvar og er klar til at gå forrest, når det kræves.
Vi er robuste Vi ved, at rugbrødsmotoren kan gøre forskellen, når projektet møder virkeligheden.

Vi er robuste

Vi ved, at rugbrødsmotoren kan gøre forskellen, når projektet møder virkeligheden.
Vi er rummelige Vi møder andre med respekt og ser forskelligheden som en styrke.

Vi er rummelige

Vi møder andre med respekt og ser forskelligheden som en styrke.
Vi er effektive Vi bruger vores erfaring til at skabe værdi for pengene i alle processer.

Vi er effektive

Vi bruger vores erfaring til at skabe værdi for pengene i alle processer.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Kaare Thyregod, som er ekspert i Business Intelligence-løsninger.
E-mail: [email protected]
Telefon: 41 42 15 68

Navn*