Visualisér data og automatisér processer hurtigt med Power Platform

Power-platformen er din værktøjskasse til at automatisere processer og give dine medarbejdere indsigt og kontrol i hænderne.

Byg dine egne løsninger og tag kontrollen over dine egne processer med Power-platformens low-code værktøjer.

POWER PLATFORM

Power BI

Visualisér data fra hele Dynamics 365 og giv dine kolleger indblik og støtte til at træffe kloge beslutninger, både på computeren og på mobilen.
POWER PLATFORM

Power Automate

Automatisér de repetitive opgaver med at flytte eller indtaste data. Brug Power Automate som integrations-værktøj eller som robot til trivielle opgaver.
POWER PLATFORM

Power Apps

Design og byg apps, som gør dine kollegers arbejde nemmere, når de skal se information eller registrere data i stedet for at bruge Dynamics 365.
POWER PLATFORM

Power Virtual Agents

Byg chatbots, der kan servicere dine kunder online, og før samtalerne videre i CRM og kundeservice-løsningen i Dynamics 365.
Oversigt over Microsoft Power Platform

Power Platform sammen med Dynamics 365

Microsoft Power Platform er en teknologiplatform med innovative apps, der sætter strøm til dine forretningsprocesser.

Hvis du bruger Microsoft Dynamics 365-løsninger, så får du mange stærke muligheder med Power-platformen uden at skulle ringe til en udvikler.

  • Du kan visualisere dine Dynamics 365-data, skabe indsigt og give medarbejderne effektive beslutningsgrundlag.
  • Du kan bygge apps til din virksomheds egne processer, så du effektiviserer medarbejdernes dagligdag og giver dem kontrollen.
  • Du kan automatisere processer, så du sætter strøm til repetitive opgaver og undgår manuelle processer.
  • Du kan bygge chatbots, der kan tage den indledende dialog med kunder og emner på dit website.

Power Platform er bygget på Microsofts Common Data Model og Common Data Services, som også er grundlaget for appplikationerne i Dynamics 365-suiten, og derfor er det ganske nemt at anvende Dynamics 365 og Power Platform sammen.

Der er virkelig mange af de behov, du har i Dynamics 365-løsningerne, hvor du førhen ville tilkalde en konsulent eller en udvikler, som du i dag kan løse nemt med applikationerne i Power-platformen.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365 suiten  Læs mere »

Business Intelligence

Træf klogere beslutninger, der er baseret på et solidt beslutningsgrundlag, ved at give alle adgang til visualiseringer af data, der skaber indsigt.

Automatisering af processer

Automatisér de manuelle og repetitive processer og integrér data på tværs af applikationer – og øg dermed din virksomheds produktivitet.

Apps til din forretning

Byg brugerdefinerede apps til dine egne forretningsmæssige behov, så du kan give dine medarbejdere stærke værktøjer i hånden og øge deres selvstændighed og effektivitet.

Chat-robotter

Byg nemt dine egne chat-robotter, der kan håndtere samtaler med dine kunder og medarbejdere, uden at du behøver skrive noget udviklingskode.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om dette produkt, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 17

Navn*