Jens Ole er en af de passionerede medarbejdere i Abakion

Medarbejdergoder

Medarbejdergoder er mere end bare frugt og telefoner.
Vi vil gerne fokusere på det, som virkelig gør en forskel for dig.

Hjemmearbejdsplads og arbejdsudstyr hos Abakion

Hjemmearbejdsplads og arbejdsudstyr

Som standard tilbyder Abakion fleksible arbejdsforhold, hjemmearbejdsplads og en høj grad af personlig frihed. Derudover giver vi dig muligheden for selv at vælge det udstyr der matcher de opgave du skal løse hos os.

Vi passer på vores medarbejdere ved at tilbyde 10 ekstra feriefridage ud over de obligatoriske 25 feriefridage. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, en varieret og sund frokostordning, massage (fra Toke Hougaard og HolistiCare) og har i øvrigt diverse medlemskaber og rabatter.

Faglig udfordring og udvikling hos Abakion

Faglig udfordring og udvikling

Du kommer til at arbejde med komplekse og udfordrende it-løsninger udviklet i markedets nyeste teknologier og vil blive tilbudt løbende videreuddannelse i takt med dine behov gennem bl.a. vores interne uddannelsesplatform Abakion University.

Fleksibilitetsmodellen hos Abakion

Fleksibilitetsmodel – høj grad af frihed

Vi har 37 timers arbejdsuge og fuld fleksibilitet. Nogle vil helst møde klokken 07:00 og andre klokken 10:00. Det gør man, som det passer én bedst, og som man selv får det aftalt med kolleger og kunder.

Folk planlægger selv deres tid, og af den grund bruger vi ikke afspadsering. Nogle gange arbejder vi mere og andre gange mindre efter princippet om gynger og karruseller, men afspadsering hvor man kan optjene timer til gode – det bruger vi ikke.

Nedsat tid hos Abakion

Nedsat tid – hvis du foretrækker det

Vi ønsker at skabe den frihed, som er vigtig for den enkelte medarbejder, uanset hvad det personlige motiv er.

Vores egne undersøgelser af, hvad der tiltrækker medarbejdere til IT-branchen peger på, at særligt kvinder vægter fleksibilitet, dvs. nedsat tid og flekstid. Dén efterspørgsel ønsker vi at opfylde.

Arbejdstiden hos Abakion

Arbejdstid tilgodeser livsfaser

Vores princip om nedsat tid tilgodeser medarbejdere i forskellige faser af deres liv:

  • Vi har dygtige studerende
  • Medarbejdere med småbørn
  • Seniorer, der ikke ønsker at forlade arbejdslivet, men dog ønsker at få mere tid til sig selv

Vi har samtidig ambitiøse medarbejdere, både de unge, der ikke har børn endnu og de modne, hvis børn er fløjet fra reden, der arbejder over den normale arbejdstid.

For at tilgodese deres behov har vi en bonusordning, der udgør en påskønnelse for deres ekstra indsats.

Det vigtigste ved vores deltidstanke er, at den har givet os mulighed for at give plads og rum til alle livsfaser i en medarbejders liv.

 

Hvad siger vores medarbejdere?

Peter hos Abakion

“Hos Abakion bliver udtrykket ”Frihed under ansvar” brugt i sin bedste form. Man planlægger selv sin arbejdstid og sted – naturligvis med hensyntagen til kollegaer og opgavetyper.

Jeg er særlig glad for, at der er en god vekselvirkning mellem opgaver hos kunder, arbejde hjemmefra og dage på kontoret. Jeg kan derved optimere min tid og f.eks. undgå lang transporttid i myldretiden, og mere tid med familien”.

– Peter Andersen, Business Consultant NAV

“Da jeg startede i Abakion arbejdede jeg på fuldtid, men efter at jeg har fået to skønne drenge, er jeg gået ned på deltid. Jeg har i flere år arbejdet 30 timer, hvor jeg nu har fået mulighed for at arbejde 25 timer. Luksus deltid, som jeg kalder det.

Det giver mig et kæmpe overskud i hverdagen og en stor tilfredsstillelse, at jeg kan være ordentlig tilstede både hjemme og på jobbet. Derudover betyder det utrolig meget, at der er fuld forståelse fra mine kollegaer”.

– Cecilie Merwald, Business Consultant NAV

Tom hos Abakion

“Som ansvarlig for vores advokatbrancheløsning, har jeg mange roller inden for både udvikling og salg. Det er spændende at være i en virksomhed, hvor man konstant får mulighed for at udvikle sig og blive udfordret på nye måder.

Det er fedt, at man løbende bliver opkvalificeret med kurser, som direkte kan anvendes til at gøre produktet bedre. I Abakion er der mulighed for udvikling, hvilket jeg sætter meget pris på.”

– Tom Dornonville de la Cour, Senior Development Manager