Unbox din B2B E-commerce

Unbox er en projektform til at implementere en B2B Ecommerce-løsning i din Microsoft Dynamics 365 Business Central. Her får du mulighed for at komme i gang med din nye ecommerce-løsning på 3 uger.

Unbox er et komplet ecommerce-projekt, som består af apps der installeres i din Business Central ERP-løsning. Vi står for både installation og undervisning, som sætter dig i stand til selv at stå for fremtidig vedligeholdelse af løsningen.

Med Unbox Ecommerce kan du udbygge din eksisterende Business Central med en ecommerce-løsning – helt uden at du behøver skifte leverandør af Business Central.

Ingen integration - kun live data

Ingen integration
– kun live data

Kort projekt. Hurtigt i drift

Kort projekt.
Hurtigt i drift

Ingen tunge manuelle processer

Ingen tunge manuelle processer

Billigt månedligt abonnement

Billigt månedligt
abonnement

Unbox til Microsoft Dynamics NAV

Unbox er et komplet projekt, som inkluderer installation og undervisning. Vi sikrer en god igangsættelse samt underviser dig og dine kollegaer.

Den færdige løsning er et B2B Ecommerce-site styret af to apps, som vi installerer i din Business Central.

Dokumentet om Unbox E-commerce
Læs alt om Unbox E-commerce.
18 siders PDF med beskrivelse af:
– Projektets forløb
– Standard-apps
– Prisen
– Roller og ansvar

Vi sender straks dokumentet til dig, når du har udfyldt formularen:

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Overblik over et Unbox-projekt

Projektet

I et Unbox-projekt indleder vi med en scopingdag, hvor vi evaluerer dine behov, så vi sammen kan beslutte, om B2B E-commerce er rigtig for din virksomhed. Herefter planlægger vi forløbet sammen.

Når vi har sikret fælles overblik, vil vi igangsætte implementeringsfasen. Sammen skaber vi struktur på stamdata, opretter webshoppen og implementerer dit design. Så sikrer vi, at du kommer godt i gang med data – og bliver klar til at gå i drift.

Overblik over Unbox Ecommerce-løsningen

Løsningen

Resultatet af et Unbox Ecommerce-projekt er en abonnementsløsning med 2 apps, som bliver vedligeholdt og automatisk opdateret i takt med, at der kommer nye opdateringer i din Business Central.

Du slipper for alt teknisk vedligeholdelse selv, da Abakion og Microsoft sammen sørger for, at dine apps altid fungerer og er i overensstemmelse med de nyeste versioner.

Løsningen er baseret på ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hvis du ikke allerede har en Business Central, skal du tegne abonnement på dette ved siden af dit Unbox Ecommerce projekt. Du kan sagtens fortsætte med din sædvanlige leverandør af Business Central, hvis du allerede har en leverandør, du er glad for.

100 % integreret i Business Central (3)
B2B-Business
Untitled design (6)

Book en demo af B2B løsningen i Business Central

Foreslå selv et tidspunkt

100 % integreret i Business Central (3)
B2B-Business

Anders Thue viser dig B2B Ecommerce-løsningen til Business Central, og du får også mulighed for at stille spørgsmål.

Viden om E-commerce
Vipp kundehistorie 2023
5:10
Af Abakion

Vipp har E-commerce med live-data for partnere og inhouse sælgere

“Den måde vi virkelig kan mærke forskel i vores hverdag, det er det med kun at skulle vedligeholde data ét sted. Shoppen er meget ligetil.”

Nuura kundehistorie
3:52
Af Abakion

Hurtig og nem ordrehåndtering med Nuura's nye B2B platform

“Vi skulle egentlig bare i gang. Vi ville gerne have en B2B-platform, der var hurtig at skyde af sted, og som kunne hjælpe os her og nu.”

4:24
Af Abakion

På få dage byggede TAKT en webshop i Business Central

“Jeg havde den første test op at køre i løbet af nogle timer. Og vi var klar til at køre de første ordrer igennem i løbet af få dage.”

Din B2B-wepshop skal vide alt
Af Anders Thue Pedersen

Din B2B-webshop skal vide alt - det forventer kunderne

Dine B2B-kunder er blevet forkælede. Det nytter ikke noget, at service-niveauet på din B2B-webshop er lavere end det, de kender fra deres private indkøb. Det skal faktisk være højere.

Sådan håndterer du data til e-commerce i dag
Af Anders Thue Pedersen

Sådan håndterer du data til e-commerce i dag

Data kan være drønirriterende, når man arbejder med e-commerce. Den nye tendens er at virksomheder samler data på en bestemt måde.

I dag vil dine B2B-kunder handle online hos dig
Af Anders Thue Pedersen

I dag vil dine B2B-kunder handle online hos dig

I dag synes de fleste, at det er nemmere at handle online. Det sætter et større pres på, at alle virksomheder – store som små – er nødt til at have en e-commerce platform.

Se Anders bygge en B2B-shop med Business Central
Af Anders Thue Pedersen

Se Anders bygge en B2B-shop med Business Central

Shopify revolutionerede B2C-shops med deres plug’n’play-løsning. Nu gør vi det samme for dig, der skal bruge en B2B-shop, der hænger sammen med din Business Central ERP-løsning.

E-commerce serien
Sådan vælger du den rette E‑commerce-løsning
22:30
Af Anders Thue Pedersen

Sådan vælger du den rette E‑commerce-løsning

Mange vælger forkert i første omgang, og vores eksperter fortæller om at skelne mellem Business og Consumer – om at sælge til varebehov eller følelser – om kompleksitet vs. enkelhed. Så kan du vælge den rette løsning.

Aktuelle tendenser i e‑handel
17:16
Af Lene Graa Jennum

Aktuelle tendenser i e‑handel

Hør hvilke globale tendenser inden for e-commerce vores eksperter fokuserer på lige nu. Kundernes forventninger til din netbutik har ændret sig markant i de seneste år, og du skal kunne følge med – og have en plan for fremtiden.

Mange roller for at få succes med E‑commerce
10:48
Af Sune Lohse

Mange roller for at få succes med E‑commerce

Du skal have mange forskellige roller på dit team til at arbejde i samme retning, hvis du skal have succes med at kombinere E-commerce og ERP. Her kan du høre, hvordan rollerne arbejder sammen (eller mod hinanden).

Synkronisering af data med ERP
20:32
Af Lene Graa Jennum

Synkronisering af data med ERP

Sådan håndterer du de data, som skal være i både ERP og shoppen. Det er ikke blot stamdata på varer, men også beholdning og ordrer. Vi tegner på tavlen og forklarer, og du skal også se en konkret app til Business Central til at styre data.

Priser og rabatter i både ERP og webshoppen
21:27
Af Lene Graa Jennum

Priser og rabatter i både ERP og webshoppen

Sådan styrer du priser og rabatter – og sørger for, at alle kunder handler til de rette priser i din webshop. Der er stor forskel på BTC og BTB, og du skal se, hvordan du håndterer alle former for rabatter, som salg kan finde på.

Lagerstyring og availability
21:42
Af Sune Lohse

Lagerstyring og availability

Styr lagerbeholdning i ERP og sørg for, at din webshop automatisk afspejler, om varen er på lager – eller hvornår den kan leveres. Du skal høre, hvad udfordringerne med lagerstyring er, og se eksempler inde i ERP.

International Moms
19:37
Af Lene Graa Jennum

International Moms

Hvis din webshop sælger i mange lande, så skal du opkræve moms efter de nye regler, og det er Business Central ikke god til. Du skal høre, hvordan du bør løse udfordringen – og se en konkret app, der klarer det i Business Central.

Så hurtigt kan du starte en ny webshop
18:05
Af Anders Thue Pedersen

Så hurtigt kan du starte en ny webshop

Dette kapitel er en demonstration af, hvor hurtigt du i praksis kan etablere en ny E‑commerce løsning, der hænger sammen med dit ERP. Vi viser hvad vi gør i praksis for at integrere E-commerce og ERP. Det går ret hurtigt.

Unbox-webinarerne
B2B Ecommerce - som App til Business Central
24:41
Af Anders Thue Pedersen

B2B Ecommerce - som App til Business Central

Se hvordan du lancerer en B2B webshop på få dage – med en app, styrer alle produkt­data fra Business Central. Se optagelsen af webinaret her

B2B E-commerce med Unbox til
Dynamics 365 Business Central

Punkt 1

Scoping

Processen begynder med en scopingdag, hvor du mødes med en Ecommerce-konsulent fra Abakion. Formålet er at undersøge, om Unbox Ecommerce er det rette for din virksomhed. Vi kortlægger dine behov og lægger en plan for projektet.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du går ind til, og at vi sammen er sikre på, at din virksomhed passer til konceptet. Efter scopingdagen kan du vælge, om du ønsker at fortsætte med selve Unbox-implementeringsprojektet.

Punkt 2

Implementering

Implementering består hovedsagligt af to dele: Den tekniske implementering og design implementeringen.

I den tekniske del installerer vi først de to apps “Master Data Information” og “B2B Ecommerce“, hvorefter vi opsætter strukturen i Business Central og det grundlæggende masterdata hieraki.

Som del af implementeringen sikrer vi også, at jeres design kommer ind i jeres nye ecommerce-site, så jeres butik ligner jeres visuelle identitet. Her er det dog en forudsætning, at I allerede har et design, som vi kan implementere.

Hvis du er en nyopstartet virksomhed uden et design, kan du også begynde med et af de standarddesigns, vi tilbyder.

Punkt 3

Undervisning

For at sikre, at du efter Unbox-projektets afslutning selv kan varetage vedligeholdelsen af din B2B Ecommerce-løsning, samler vi alle de medarbejdere hos dig, som skal lægge data ind i systemet, og underviser dem i netop hvordan de skal administrere det hele.

Her giver vi dem mulighed for at oprette varer og varegrupper, så de ved hvordan de skal udføre det praktiske arbejde. 

Punkt 4

Data

Det er din hovedopgave i projektet at holde styr på jeres data, og levere en komplet hierakisk struktur for varer og grupper/kategorier. Kort efter scopingdagen vil du blive vejledt i, hvordan dette skal gribes an. 

Når vi har din vare-struktur, så opretter vi de første varegrupper, så du kan se hvordan dine data skal struktureres. Det er disse opgaver, du og dine medarbejdere vil blive instrueret i til undervisningen. 

Efter undervisningen er det jeres ansvar at lægge de resterende data ind. Vi står selvfølgelig til rådighed til at svare på spørgsmål i processen. 

Punkt 5

Idriftsætning

Når du er tryg ved, at alt er som det skal være, flytter vi ecommerce-miljøet fra test-serveren til drift-serveren, og lukker kunderne ind i din nye B2B Ecommerce-butik. 

Dokumentet om Unbox

Læs alt om Unbox

18 siders PDF med beskrivelse af Unbox-konceptet.