Forretnings­løsninger med Microsoft Dynamics

Abakion tilbyder komplette forretningsløsninger med ERP, CRM, BI og Web – baseret på Microsoft-teknologi med Microsoft Dynamics 365 og Power BI i centrum.

Forretningsløsninger med Microsoft Dynamics

Abakion hjælper dig med standardiserede forretningsløsninger, der holder dig forandringsparat.

Vi baserer vores løsninger på Microsoft-teknologi: Microsoft Dynamics ERP- og CRM-løsningerne, Power BI, Office 365 og .NET.

Læs også

Projektmodel
Sådan leverer vi projekter i Abakion.

Serviceydelser
Læs hvilke typer af serviceydelser du kan få som kunde hos Abakion.

ERP – Enterprise Resource Planning

Abakion sætter en ære i at være forrest i udviklingen med Microsofts ERP-løsninger, især den nye Dynamics 365 Business Central. Vi leverer også Dynamics NAV on-premise, og vi servicerer gerne din ældre Navision-løsning.

BI – Business Intelligence

BI-afdelingen i Abakion er eksperter i Microsoft Power BI, og vi tilbyder standardiserede kuber til at bruge Power BI til at visualisere dine data i Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

CRM – Customer Relationship Management

Abakions CRM-afdeling er specialiseret i Microsofts CRM-løsning, der hedder Dynamics 365 for Sales, der også finder mange andre anvendelser som kundeservice, field service, project service osv.
Web- og portal-udvikling hos Abakion

Web-, portal- og webshopløsninger

Vores Full Stack-afdeling binder alle elementerne sammen, bygger portaler, web og webshops, integrerer med Office 365, og sørger for, at dine forretningsløsninger indeholder alle de elementer, du har behov for.

Pakkeløsninger fra Abakion

Abakion App Bundle

App-pakken Abakion App Bundle giver dig de funktioner, alle har behov for i Business Central. Du kan fx få App Bundle som en del af et Unbox-projekt eller gør-det-selv-metoden Abakion Go, som giver dig Business Central på en fast månedligt abonnement, inkl. løbende opgraderinger og fri hotline-support for dine superbrugere.

Navokat

Navokat advokatsystem er det moderne sagsbehandling og økonomistyring for advokatvirksomheder – baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central og Office 365.