Forretnings­løsninger med Dynamics 365 og Power Platform

Abakion tilbyder komplette forretningsløsninger med ERP, CRM, BI og Web – baseret på Microsoft-teknologi med Microsoft Dynamics 365 og Power Platform i centrum.

Abakion hjælper dig med standardiserede forretningsløsninger, der holder dig forandringsparat.

Vi baserer vores løsninger på Microsoft-teknologi: ERP- og CRM-løsningerne i Microsoft Dynamics 365 platformen, Power BI og de andre applikationer i Microsoft Power Platform, Office 365 og .NET.

ERP

Abakion har fokuseret på ERP-løsningen Business Central, der førhen hed Dynamics NAV og Navision, i rigtig mange år. Vi har leveret nogle af de mest komplicerede løsninger i Danmark, og vi har også pakketeret Business Central og gjort den tilgængelig for mindre virksomheder. Du kan her læse om alt det, vi er gode til inden for ERP ».

Abakion sætter en ære i at være forrest i udviklingen med Microsofts ERP-løsninger, især den nye Microsoft Dynamics 365 Business Central, som kører i skyen i Microsofts datacenter. Vi servicerer også masser af gode, gamle Dynamics NAV og Navision-løsninger.

Abakion leverer Apps til Business Central, og vi er faktisk en af de største Apps-leverandører i verden på Business Central. Vores apps erstatter gamle tilretninger og udvider funktionaliteten inden for finans og supply chain management – og de er verificeret af Microsoft og udgivet på Microsoft AppSource. Se udvalget af Apps her »

Advokatsystemet Abakion Legal er moderne sagsbehandling og økonomistyring for advokatvirksomheder – baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central og Office 365.

CRM

Abakion har rigtig mange års erfaring med CRM. Vi hjælper dig til at styre dine relationer inden for Marketing, Salg, Leverance og Kundeservice – med udgangspunkt i løsningen Microsoft Dynamics 365.

Abakions CRM-afdeling er specialiseret i Microsofts CRM-løsning, der hedder Dynamics 365 Sales, der også finder mange andre anvendelser som kundeservice, field service, project operations osv.

Abakion tilbyder applikationerne til relationsstyring i Dynamics 365 platformen. Customer Service til sagshåndtering af kunder, Field Service til udkørende teknikere, Project Operations til projektstyring – og naturligvis Sales til Customer Relationship Management (CRM). Læs om hele Dynamics 365 her »

BI

Abakion er specialister i Business Intelligence-løsninger baseret på Microsoft-teknologi, Targit og Microsoft Power BI. Vi er gode til Enterprise BI og Performance Management, og vi er leverandør på SKI 02.18 – men vi har også pakketeret BI-løsninger til Dynamics 365 Business Central, som er lige til at tage i brug. Du kan her læse om alt det, vi er gode til inden for BI ».

BI-afdelingen i Abakion er eksperter i Microsoft Power BI, og vi tilbyder standardiserede BI-løsninger til at bruge Power BI til at visualisere dine data fra Dynamics 365 Business Central.

Vi har været med Targit på hele rejsen fra nyskabende og intuitiv brugergrænseflade til den unikke og komplette suite af værktøjer, som Targit Decision Suite udgør i dag. Vores mest erfarne konsulenter har mere end 15 års erfaring med Targit. Læs mere om Targit her »

Abakion anvender alle de stærke værktøjer i Microsoft Power Platform. Power BI til at visualisere data – Power Automate til at automatisere forretningsprocesser – Power Apps til at bygge apps – og Power Virtual Agents til at bygge chatbots. Læs mere om Power Platformen her »

Ecommerce

Vores Ecommerce-afdeling binder alle elementerne sammen, bygger portaler, website og B2B e-commerce løsninger, der hænger tæt sammen med dine Microsoft forretningsløsninger og Office 365. Læs om E-commerce her »

Mangler du noget bestemt?

Så tag et kig i vores katalog over produkter og services.

Se kataloget »