Apps til Business Central

Abakion har udviklet en række apps til din Dynamics 365 Business Central (eller Dynamics NAV), som erstatter gamle tilretninger og udvider funktionaliteten inden for finans og supply chain management.

Dokumenter til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Document Customizer

Med Document Customizer kan du selv tilpasse indhold og layout af faktura, følgeseddel og alle andre dokumenter uden at foretage egentlige tilretninger.

Integrationer til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamic Data Exchange

Konfigurér integrationer til andre systemer i mange data-formater, og planlæg udveksling af data, ved hjælp af prædefinerede skabeloner og brugervenlige værktøjer.

Master Data Information til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Master Data Information

Intuitiv styring af Master Data i Dynamics 365 Business Central og NAV. Opret nye felter på varekortet, debitor og kreditor, uden at foretage tilretninger.

Hele udvalget af apps

Abakion tilbyder mange apps til Business Central, og du kan se hele udvalget på vores internationale side.

Apps til Dynamics 365 Business Central

Find dine apps

Abakion tilbyder apps til både Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV, så du kan udvide funktionaliteten på en nem måde – lige som du ville hente en ny app til din telefon.

Du kan abonnere på vores apps enkeltvist – eller du kan få de mest populære apps i et App Bundle.

Du kan også finde vores apps til Dynamics 365 Business Central på Microsoft AppSource, som er Microsofts butik for apps.

Du kan også købe vores apps via andre ERP-leverandører. Du behøver ikke at have Abakion registreret som leverandør på din Microsoft-licens.

Sune Lohse taler om standardiserede apps

Hvad er apps egentlig … ?

I gamle dage kaldte vi det “tillægsmoduler“, og i dag kalder mange det “add-ons” eller “apps“.

Størstedelen af Abakions kunder har brugt disse apps i årevis – simpelthen fordi de erstatter mange tilretninger. Det er derfor, vores udviklingsdirektør Sune har apps i tankerne hele tiden.

Der er en rigtig god grund til at interessere sig for apps:

Når du implementerer en ny ERP-løsning, så har du fokus på, at løsningen skal dække alt det, din virksomhed har behov for.

Men det er utrolig vigtigt, hvordan denne funktionalitet bliver leveret. Der er grundlæggende 4 måder, din leverandør kan levere funktionalitet på:

  • Microsoft standard: Funktionen er en del af den grundlæggende løsning fra Microsoft, som Microsoft har forpligtet sig til løbende at vedligeholde og videreudvikle.
  • Microsoft-partner standard: Funktionen er en del af en app, som udbydes af en Microsoft-partner, som har forpligtet sig til at vedligeholde og videreudvikle app’en.
  • Opsætning: Forretningsprocessen kan understøttes ved at opsætte parametre i løsningen. Der bliver altså ikke ændret i koden – der bliver kun ændret data. Det kan fx være en godkendelses-procedure, et faktura-layout, et ekstra sprog osv.
  • Tilretninger: Funktionen understøttes via ændringer eller tilføjelser til koden. Det er ofte en hurtig metode, men du står selv for at vedligeholde det.

Konsekvensen af at vælge for mange eller for omfattende tilretninger er, at du mister forandringsparathed. Du kan ikke længere bare opgradere eller tilføje nye apps, fordi tilretningerne risikerer at skabe konflikter. Mange virksomheder har følt sig låst, fordi de har for mange tilretninger.

Du bør få din nye Dynamics-løsning leveret med fokus på at løse flest mulig behov med apps og opsætninger. Det kan sagtens lade sig gøre. Det minimerer vedligeholdelsen fremover.

Det bevarer din forandringsparathed, og du behøver aldrig mere gå gennem et migreringsprojekt, fordi opgraderinger fremover er simple opdateringer af løsningerne fra Microsoft og Microsoft-partnerne.

Det er derfor, at apps er så vigtige.

ERP – læs også

Alt om Dynamics 365 Business Central
Dit næste ERP-projekt skal du gribe helt anderledes an.

Business Central på 1,5 uge
Sådan kommer du i gang uden et langvarigt projekt

APPS – se mere

Microsoft AppSource
Hop til Microsoft AppSource og se vores apps til Dynamics 365 Business Central.

Se udvalget af Apps
Læs om alle vores apps til Dynamics 365 Business Central, som du kan hente på Microsoft AppSource.