International vækst

Når du åbner nye datterselskaber, så har du med Abakion en standardiseret struktur til at tilføje nye selskaber i Business Central lynhurtigt.

Det er altid de samme ting, du skal bruge:

Abakion har løsningerne og ekspertisen til at skabe rammerne for din internationale vækst. Så kan du bruge energien på vækst i stedet for IT.

ERP BI CRM ECOMMERCE

Internationale startups hos Abakion

Til iværksættere

Som start-up skal du ikke begynde med en stor IT-løsning. Du skal billigt og hurtigt i gang, så du kan vende tilbage til forretningen. Men løsningen skal kunne følge med dine ambitioner.

Begynd med en simpel Business Central (fx via et unbox-projekt til 90.000) – og når væksten kommer, så kan du vokse i Business Central og nemt sætte nye selskaber i gang med Abakions internationale setup.

Lad være med at begynde med en løsning, der ikke kan skaleres. Når du får travlt og står midt i væksten, så har du ikke tid til at skifte ERP-system.

Du kan ikke vokse ud af en Business Central – og Abakions internationale setup gør det nemt at ekspandere i udlandet.

Internationale koncerner hos Abakion

Til Koncerner

Hvis din virksomhed allerede bruger Business Central, så kan Abakion bidrage med både add-ons og ekspertise inden for konsolidering, eliminering, koncernregnskab der samler alt i en fælles struktur, central styring af master data, intercompany, transfer pricing, m.m.

I større virksomheder er systemlandskabet som regel lidt mere komplekst. Vi kan også sagtens omfavne data fra systemer som fx SAP, Dynamics AX, Dynamics 365 Finance & Operations.

Vi hjælper også med at harmonisere valutakurser på tværs af datterselskaber for at undgå kursdifferencer.

Og du kan styre 3PL og shipping. Du kan fx nemt teste et nyt land af ved at oprette et regnskab i ERP-systemet, leje et lokale, hyre 5 sælgere, og så har du et 3PL-lager i et land i nærheden, som kan dække det.

Abakions internationale setup gør det nemt at ekspandere i udlandet.

… masser af løsninger til international vækst

Internationalt setup med Abakion

Tal med et rigtigt menneske

Skriv til os og få en snak med Bo H. Hansen eller en af hans gode kolleger.

Bo Hansen hos Abakion
Navn*

Abakion A/S

København
Lyngbyvej 2, Vibenshuset
2100 København Ø.

Aarhus
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus

70 23 23 16
[email protected]

Facebook facebook.com/abakion.dk
Linkedin linkedin.com/company/abakion-as