Byg low code apps nemt med Microsoft Power Apps

Byg apps med Microsoft Power Apps

Brug Power Apps til at bygge apps, der trækker på hele Dynamics 365 suiten, og stiller funktioner og data til rådighed for dine kolleger på både computeren og mobiltelefonen.

Design brugergrænsefladen i dine egne apps.
Brug funktioner med kunstig intelligens i dine apps.
Byg portaler som apps til eksterne brugere.
Personlig kundeservice

Kom hurtigt i gang

Giv dit team mulighed for at bygge apps på egen hånd via prædefinerede skabeloner og drag & drop – funktionalitet. Sæt din app hurtigt i drift – og rul løbende forbedringer ud efter behov.

Giv teamet kontrol

Byg uden kompromiser

Sæt alle i stand til at bygge de apps, de har behov for, med avanceret funktionalitet der tidligere kun var tilgængelig for professionelle udviklere – inklusive AI-komponenter, der er klar til brug.

Optimér med AI

Avanceret udvikling

Udviklere har stærke værktøjer til nemt og problemfrit at udvide funktionaliteten i dine apps og integrere til proprietære eller on-premise IT-systemer.

Power Apps
Power Apps er en del af Microsoft Power Platform. Læs mere her »

Giv alle mulighed for at skabe apps

At bygge apps med Power Apps hjælper alle i din organisation, fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere, med at arbejde mere effektivt sammen.

Alle kan løse forretningsmæssige udfordringer med intuitive, visuelle værktøjer, der ikke kræver kode. Resultatet er, at din organisation arbejder hurtigere sammen med en platform, der gør det nemt at integrere og distribuere data på alle slags enheder.

Giv alle mulighed for at skabe apps
En nybegynder bygger en Power App

Se en begynder bygge en Power App

Dynamics-konferencen i 2021 prøvede vi et sjovt eksperiment. Microsoft siger jo, at man ikke behøver at være udvikler for at bruge Power Apps. Vi tog dem på ordet og satte en nybegynder til at bygge en app. Se her hvor langt man kommer uden forudsætninger.

arrow-right-87x60
Lad din virksomhed innovere

Lad din virksomhed innovere

Power Apps gør det muligt at skabe apps til en lang række forskellige forretningsprocesser, så du kan bringe digital transformation til dine manuelle og forældede processer.

Du kan skræddersy apps til specifikke opgaver eller roller, som fx inspektioner, kørende sælgere osv.

Der er to tilgange til at bygge en app

1) Begynd med at designe brugeroplevelsen

Power Apps Canvas giver dig mulighed for at starte app-udviklingen med at designe brugeroplevelsen i et Canvas. Der kan du bruge drag & drop til at bygge app uden kode.

Via Power Apps Studio, som tilgås via internettet, kan du tage udgangspunkt i en design-skabelon, eller du kan vælge at starte fra bunden, og via prædefinerede byggeklodser kan du designe din app.

Vi oplever typisk, at virksomheder bygger apps til:

  • Opsamling af billeddokumentation som arkiveres direkte på OneDrive / SharePoint
  • Registreringer af dokumentation – direkte til CRM, SharePoint eller ERP
  • Tidsregistrering som kan arkiveres i CRM eller ERP
  • Sagshåndtering – til at sende sagerne ud til medarbejderne i marken
  • Registrering af udlæg for medarbejdere
  • App med virksomhedens kontaktpersoner
  • Besøgs- eller møderapporter

Ovenstående liste er blot eksempler på, hvad du kan opnå med Power Apps. Værktøjet kan trække på data fra Dynamics 365 applikationerne, og det gør mulighederne med Power Apps mangfoldige.

Der findes mere end 200 prædefinerede connectors, ikke kun til andre Microsoft-løsninger som OneDrive, Excel osv – men også til 3. parts software som Mailchimp, Oracle, Adobe, Amazon, Twitter, Zendesk m.fl.

Power Apps hos Ole Lynggaard Copenhagen
Microsoft Power Apps Canvas

2) Begynd med at designe din datamodel og dine forretningsprocesser

Model-Driven Apps er det andet ben inden for Power Apps. Her har du mulighed for at udvikle komplette applikationer, som kan sammenlignes med udvikling på Dynamics 365 platformen.

Her arbejder man typisk med business flows, entiteter og business proces designer, som tilsammen giver mulighed for at modulere forretningsscenarier.

Model-Driven Apps er automatisk integreret med Azure-funktioner, og det betyder, at hele Azures økosystem kan aktiveres i designeren i Power Apps. Denne type integration er traditionelt meget omfattende og dyrt, så det er en enorm styrke at have Azure-funktioner tilgængelige i Power Apps.

Microsoft Power Apps Model-driven

Prisen på Power Apps

Som udgangspunkt forudsætter Power Apps, at du har et abonnement på Dynamics 365 Enterprise.
Selve Power Apps kan fås i 2 udgaver.

Man skal i øvrigt være opmærksom på, om man har behov for at arkivere data i Common Data model, eller hvis app’en skal foretage løbende API forespørgsler, hvilket kræver særligt abonnement. Det skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af, så du får det rette abonnement fra begyndelsen.

Power Apps – Plan 1

kr.
44,00
per bruger per måned
Plan 1 afregnes per bruger per måned og giver adgang til 2 apps.

Power Apps – Plan 2

kr.
252,00
per bruger per måned
Hvis du har behov for flere end 2 apps, så kræver det et abonnement på plan 2, som afregnes per bruger per måned og i øvrigt giver adgang til Microsofts udvidede bibliotek af connectors.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om dette produkt, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 17

Navn*