Power BI til Business Central
– klar til brug

Finans, Salg og Projekt – 3 Power BI-pakkeløsninger, som du nemt kan tage i brug.

Microsoft Power BI med Abakion Unbox Power BI

Rapportering og Controlling af dine ERP-data

Power BI til alle roller i virksomheden

Alle roller

Vi dækker alle roller i din virksomhed: Direktionen, Økonomichefen, Controlleren, Salgschefen, Projektlederen, osv.

Power BI på alle devices

Alle devices

Du er altid up-to-date på din pc, smartphone eller tablet. Dashboards ligger i skyen, så du kan få adgang til BI, hvor end du er.

Power BI med alle dine datakilder

Flere datakilder

Vi kan tilføje flere datakilder, ud over dine finansielle data, fx prislister fra leverandører, data fra internettet eller forecasts i Excel.

Power BI, der er klar til brug

Unbox Power BI er en standardløsning til rapportering og analyse af din virksomheds data fra Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi har klargjort datamodellerne, og vi har udviklet standardrapporter, som hjælper dig hurtigt i gang. Løsningen er fleksibel, og du kan tilrette og udvide den, når behovet opstår.

Dine rapporter og dashboards kan enten ligge i skyen eller eksporteres til Excel, og således er løsningen både for små og store virksomheder.

Finans­­rapportering

 • Resultat­opgørelse
 • Balance
 • Tilgodehavender
 • Udeståender
 • Budgetkontrol

Salgs­­performance

 • Salgsforecast
 • Salgsanalyse
 • Salgsbudget
 • Salgsvækst
 • Profitanalyse
 • Lagerstatus
 • Salgsordre
 • Salgsordre-analyse

Projekt Time/Sag

 • Sagsbudget
 • Sagsafregning
 • Profit & lønsomhed
 • Budgetkontrol
 • Sagsportefølje
 • Nøgletal
 • Kapacitets­udnyttelse
 • Sagskladde
Dokumentet om Unbox

Læs alt om Unbox Power BI

8 siders PDF med beskrivelse af:

 • Projektets forløb
 • 3 udgaver af workshop
 • Dine valgmuligheder
 • Priser

Vi sender straks dokumentet til dig, når du har udfyldt formularen:

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Skab indsigt »

Omdan dine store mængder af ERP-transaktioner til forretningsmæssig indsigt, som danner grundlag for beslutninger.

Få struktur på data, analysér, visualisér, præsentér, del – og bliv det nye samlingspunkt for viden i din virksomhed. Brug Unbox Power BI til at skabe indsigt ud af dine ERP-data.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Power BI er en cloud-løsning fra Microsoft, og den er en del af Microsoft værktøjskasse, der hedder Microsoft Power Platform. Du behøver ikke bekymre dig om installation, opdateringer eller vedligeholdelse af værktøjet – det hele kører i Microsofts datacenter og vedligeholdes af Microsoft.

Du kan begynde helt enkelt og senere udvide løsningen med fx flere brugere eller nye nøgletal i datamodellen, hvis behovet opstår. Du kan gøre det selv, eller du kan hyre os til det.

» Læs mere om løsningen her

Læs flere kunders erfaringer her:

Sådan kommer du i gang

Kom i gang

Se selv Power BI-løsningen

Prøv selv løsningen

Hvis du ikke har prøvet at klikke rundt i Power BI-løsningen, så vil vi anbefale, at du begynder der. Prøv den kube, som du vil starte med.

Udregn prisen

Udregn prisen

Vælg her hvilke rapportpakker, du gerne vil have, antal brugere, og om du ønsker at trækkes data fra flere regnskaber i Business Central.

Vælg pakker

Finansrapportering

Salgsperformance

Projekt Time/Sag

CRM

  Brugere:   Regnskaber: 

Per måned

Opstart

Koordineringstillæg

Vilkår

Unbox Power BI afregnes som månedligt abonnement, der afhænger af de pakker, som du vil abonnere på, og af antallet af brugere og regnskaber. Brugere ud over 15 er gratis. Abonnementet giver desuden ret til 50 % rabat på Abakions Power BI-kurser.

Læs Unbox-dokumentet

Læs Unbox-dokumentet

Læs dokumentet om hvordan Unbox Power BI-processen foregår.
Du kan få det tilsendt lige her »

Se løsningen med dine egne data

Se løsningen med dine EGNE data

Det er først, når du ser løsningen med dine egne data fra Dynamics 365 Business Central, at du kan vurdere det fulde potentiale. Book en præsentation her. Det tager en times tid, og vi kan afholde det via internettet. Og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Navn*

Jacob Sanchez viser dig Power BI til Dynamics
Jacob Sanchez viser dig Power BI til Dynamics på en times demonstration over internettet.
Har du brug for mere end Unbox?
Enterprise Business Intelligence

Vi er også skarpe til Enterprise Business Intelligence og Performance Management

Har du behov for mere end et Unbox-projekt? Abakion har nogle af landets skarpeste konsulenter i Business Intelligence.

Vi skaber værdi med data og gør hverdagen lettere for de mange mennesker i din organisation, som savner let adgang til nøgletal eller til mere detaljeret information.

Mere om Microsoft Power BI løsningen

Microsoft Power BI er et effektivt redskab til rapportering og analyse af forretningsinformation fra Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV samt mange andre datakilder. Det er, hvad man kalder Business Intelligence, forkortet BI.

Virksomhedsledere ønsker at tage beslutninger med udgangspunkt i data fra alle virksomhedens informationskilder. Der findes mange Business Intelligence-produkter på markedet, som kan løse denne opgave. Udfordringen er imidlertid ofte, at implementering og igangsættelse er en bekostelig affære.

Power BI er billigere, end du regner med, og du kan komme ganske nemt i gang.

Det er for både små og store virksomheder. Du kan sagtens starte i det små og vokse med løsningen over tid.

Microsofts teknologi til Business Intelligence hedder Power BI, og løsningen anvender Microsofts cloud-tjeneste.

Abakion har bygget en række standardpakker af rapporter i Power BI, som vi kalder ‘Unbox Power BI’, så du kan komme lynhurtigt i gang med en standardløsning inden for Business Intelligence, der samler og analyserer dine data fra Business Central eller Microsoft Dynamics NAV – og eventuelle andre datakilder i virksomheden.

Power BI håndterer fx ubegrænset antal regnskaber i Business Central, så fx debitorkartoteker fra forskellige regnskaber flettes automatisk i rapporteringen. Det er ellers noget, som typisk kræver meget manuelt arbejde, når der skal rapporteres på tværs af regnskaber.

Business Intelligence og Power BI

Business Intelligence (også forkortet BI) er et udtryk inden for softwareløsninger, som trækker data ud af systemer og transformerer dem til noget enklere f.eks. rapportering og statistik. Et fællestræk er, at BI bruges til at skabe overblik over virksomhedens myriader af data.

Værdien i Power BI opstår ved, at alle virksomhedens væsentlige data samles og kombineres: f.eks. økonomi, produktion, kundedatabaser, timeregistrering og løn samt markedsdata fra internettet.

Se demo med dine egne data

Vi vil gerne tilbyde at demonstrere løsningen for dig med dine egne data. Så kan du nemt vurdere, hvad din virksomhed har behov for.

Power BI er en del af Power Platform