Lær den nemmeste metode til at gå i gang med Business Central

Lær den nemmeste metode til at gå i gang med Business Central

DELTAG I WEBINAR

Lær den nemmeste metode til at gå i gang med Business Central

Hvis din virksomhed overvejer Business Central som ny ERP-løsning, så kan du her høre, hvordan du bruger skabeloner til at komme nemmere i gang. Brug andres erfaring til at skyde genvej.

Du skal høre eksperternes gode råd til, hvordan du udnytter den store samling skabeloner, der hedder Unbox, til at komme i gang med Business Central uden at skulle opfinde den dybe tallerken.

De fortæller, hvordan et Unbox-projekt typisk forløber – hvilke overvejelser virksomhederne typisk har – og hvordan du får størst udbytte af metoden.

Og så fortæller de trin-for-trin om den konkrete projektmetode, Unbox, til at komme i gang med ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central på 10 dage.

Tilmeld dig nu

Få 45 minutter i selskab med 2 erfarne Business Central-eksperter.

Lyt med – og stil gerne dine spørgsmål undervejs.

Arrangementet er et online webinar, og det foregår onsdag d. 3. februar kl. 11.00 – 11.45.
Det koster ikke noget at deltage.


WEBINARET ER AFHOLDT

Agenda

  • Hvordan går et Business Central-projekt typisk?
    Det er de samme spørgsmål, alle virksomheder har før et Unbox-projekt, og de samme udfordringer, de løber ind i undervejs. Tina og Jesper fortæller, hvad du bør vide.
  • Hvad får du med Business Central?
    Se hvordan ERP-løsningen Business Central ser ud. Jesper giver en lille smagsprøve på, hvordan løsningen ser ud, og hvilke områder i løsningen de fleste bruger.
  • Hvordan forløber et Unbox-projekt?
    Hør om Unbox-projektformen, som er et skabelonbaseret projekt, der bringer dig sikkert i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central for kr. 80.000 i alt.

Talerne

Tina Mille Mouridsen og Jesper Nielsen ved, hvad de taler om. De har mange Unbox-projekter med Business Central i bagagen, og på dette webinar fortæller de, hvordan du kommer nemt i gang med ERP-løsningen Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Snup en plads på arrangementet nu:

Kan du ikke vente?

Kan du ikke kan vente med at høre mere om, hvordan I kommer i gang med jeres ERP-løsning, så stil et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen og Jesper Nielsen
abakion@abakion.com