Tag kontrol over din IT

Hvis du føler dig magtesløs i leverandørens hænder – eller låst af den gamle forretnings­løsning – så tag kontrollen tilbage nu.

Frigør dig fra IT-afdelingen, der ikke har tid. Frigør dig fra procesejere i et længere projekt. Bliv mindre afhængig af eksterne konsulenter.

Tag kontrollen tilbage.

ERP BI CRM ECOMMERCE

Bliv uafhængig i IT-projektet

Er det noget værd for dig at have al viden om IT-løsningen i dit eget hus? Så bliv uafhængig af leverandøren. Gør mere selv.

Frigør dig fra IT-afdelingen, der ikke har tid, ved at bruge forretningsløsninger i skyen, der ikke skal administreres.

Frigør dig fra procesejere, der ikke skal involveres på detaljeniveau i et længere projekt.

Bliv mindre afhængig af din IT-leverandør. Når dine egne kolleger har taget kontrollen over test og undervisning, så ligger erfaring og viden om løsningen internt i din virksomhed, og så er du ikke afhængig af eksterne konsulenter. Læs her, hvad vi mener du kan gøre.

Flyt kompetencen ind i huset

Hvis du vælger et traditionelt projekt og får den eksterne konsulent til at udføre alt, så er det konsulenten, der får overblik over dine forretningsprocesser og ved hvordan alt er understøttet. Så er du nødt til at ringe til en konsulent, hver gang du skal have ændret et komma i løsningen.

Men når kompetencen er konsolideret i din egen virksomhed, så kan du selv gennemskue konsekvenserne af det, du bruger løsningen til. Fordi du ved, hvordan den virker. Se fx hvordan Helsam tog kontrollen over deres ERP-system.

Tag kontrollen med et skabelonbaseret projekt:

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kom i gang med ERP-løsningen Business Central på kun 10 dage til en fast pris på kr. 90.000 ved at anvende det skabelonbaserede Unbox-projekt.

Microsoft Dynamics 365 Sales

Tag Microsoft CRM-løsningen i brug på hele 12 funktionsområder på kun 4 uger til en fast pris på kr. 90.000 ved at gennemføre et Unbox-projekt.

Microsoft Power BI

Brug færdigbyggede Microsoft Power BI-løsninger til at få stærke værktøjer til rapportering og analyse af dine ERP- og CRM-data. Du er i gang for kun kr. 8.700.

E-commerce Business Central

B2B Ecommerce-løsningen, der er bygget i din Business Central. Kom i gang på et par uger og få et abonnement fra kr. 980 per måned.

Tal med et rigtigt menneske

Skriv til os og få en snak med Bo H. Hansen eller en af hans gode kolleger.

Bo Hansen hos Abakion
Navn*

Abakion A/S

København
Lyngbyvej 2, Vibenshuset
2100 København Ø.

Aarhus
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus

70 23 23 16
[email protected]

Facebook facebook.com/abakion.dk
Linkedin linkedin.com/company/abakion-as