Arrangement om Business Central
optagelsen af

Strategimøde om Business Central

6 videoer om din strategi for Business Central

Hvis du ikke har handlet ERP de seneste 3-5 år, så har meget ændret sig. Kom up-to-date her.

De nye muligheder – som Apps, skabeloner, AI, integrationer, Power Platform osv. – vil spare dig for mange traditionelle konsulentudgifter.

  • Skabeloner: Modulære projekter med færdigbyggede skabeloner
  • Apps: Lær at bruge Apps i stedet for at udvikle
  • AI: Oplev kunstig intelligens i Microsoft-løsningerne
  • Integration: Plug’n’play med integrations-apps
  • Business Intelligence: Nemme visualiseringer af ERP-data i Power BI
  • Power: Tag nye initiativer med Microsofts Power Platform

Dette er online-versionen af Business Central Strategimødet, som vi afholdt i april 2024 hos Microsoft og Abakion i Aarhus og Lyngby.

Udfyld formularen og få et link til alle optagelserne »

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Playlist

6 videoer
Mere end 2 timers indhold

Anders Lindskov

Byg dit ERP-projekt med moduler og skabeloner

Taler: Anders Lindskov, Projektleder
Du kan sagtens kombinere standardløsninger, skabeloner og skræddersyet udvikling i ét projekt. Det gør dit ERP-projekt modulært og agilt – og det er nemmere at realisere en gevinst på kort sigt. Projektleder Anders Lindskov forklarer, hvordan du skal gribe det an.

Lene Graa Jennum

I dag vælger du en App i stedet for at udvikle

Taler: Lene Graa Jennum, Head of Innovation
Du kan vælge mellem tusinder af Apps i Microsofts app-butik. Hør hvordan du bruger Apps i stedet for at udvikle i Business Central, og hvordan du vælger de rette Apps i det store udvalg.

Nicolai Schjørmann

Sådan bruger du Power Platform til nye tiltag

Taler: Nicolai Schjørmann, Teamleder Power Platform
Traditionelt ville du udvikle i ERP-løsningen, hvis du har nye styringsbehov. Men i dag stiller Microsoft stærke værktøjer til rådighed til at styre processer og skabe nye applikationer. Du skal møde Power Platform og opleve mulighederne for at udbygge din ERP-løsning.

Lene Graa Jennum

Integrationer er en udfordring, der bliver mindre

Taler: Lene Graa Jennum, Head of Innovation
Integrationer er et vigtigt emne, når man indfører et ERP-system. I dag er integrationer nemmere end for blot få år siden, fordi der findes et udvalg af integrations-apps og nye muligheder for at udveksle data med Microsoft Power Automate. Vi skal fx se hvordan man nemt connecter til fragtfirmaer.

Lene Graa Jennum og Nicolai Schjørmann

Microsoft satser stort på Kunstig Intelligens

Lene Graa Jennum & Nicolai Schjørmann
Copilot er Microsofts nye tiltag inden for kunstig intelligens, som bliver bygget ind i både Office-programmerne og i forretningsløsningerne, som fx ERP og CRM. Skal du sætte gang i et AI-projekt? Ja, når det handler om daglig produktivitet. Men i forretningsløsningerne kommer det til at foregå på en anden måde.

Jonas Kjeldsen

Nu kan du koble Business Central til Power BI

Taler: Jonas Kjeldsen
Man har længe kunnet visualisere ERP-data i Microsoft Power BI. Men du vil sikkert gerne samle dine ERP-data med andre datakilder – sådan at du har et rigtigt Business Intelligence-system med Power BI. Nu findes der standard-app til at udstille data fra Business Central og til at overføre data til BI. Det skal vi høre om.