Power BI – brugerne har ordet

Her kan du f.eks. møde Emmerys, som kvalificerer beslutningerne i bestyrelsen med Power BI eller Roskilde Festival, som skaber agilitet med værktøjet.

Sådan monitorerer Habitus ressourceforbruget med Power BI

Det er en altafgørende faktor for Habitus at kunne monitorere ressourceforbruget i de forskellige bosteder. Særligt overblikket over tidsregistreringen er et ultimatum for at kunne effektivisere forretningen og skabe bedre rammer for beboerne.

”Det system vi bruger til at registrere timer i, er rigtig godt som registreringssystem, men vi stod over for en forretningsmæssig udfordring ift. at kunne fremstille tidsregistreringsdata visuelt. Det kan vi gøre med Power BI.”

» Læs hele artiklen her

STATE OF WOW øger effektiviteten med BI

“Det medvirker til, at vores folk også begynder at tage ejerskab og selv prøver at lave rapporter.” Jan Møllbach, CEO, STATE OF WOW

Formålet med det nye rapporteringssystem har været at lette rapporteringsprocessen og føre det hen et sted, hvor de ansatte selv har kontrol over processen.

» Læs hele artiklen her

BI bringer B Green tættere på deres markeder

”Vi har længe været på udkig efter en løsning som kunne dække vores behov, men det har været sådan nogle store forkromede løsninger som kostede mellem 200.000-300.000 kr. Men vi er jo en mindre virksomhed så vi havde brug for et værktøj, der var økonomisk tilgængeligt for os.” fortæller Birgitte.

B Greens beslutning faldt på en C5 kube, som leveres i form af Microsofts Power BI værktøj.

”Beslutningen var forholdsvist enkel, fordi det ’setup’ vi fik var en standard som vi kunne gå ud fra – og som er super nem at gå til – og i takt med, at vi kommer dybere ned i værktøjet, kan vi lave de tilretninger der passer til os.”

» Læs hele artiklen her

BI hjælper Roskilde Festival med agilitet og hurtig reaktionshastighed

”Vi har 8 dage til at afvikle den hovedbegivenhed, som hele organisationen eksisterer for. Det skaber et behov for at kunne reagere i real-time. Det nytter ikke noget, at vi reagerer om tre dage, for der er festivalen slut.”

I det ene øjeblik kan vi have en kæmpestor omsætning, og i næste øjeblik falder omsætningen til halvdelen, fordi et hovednavn er startet på Orange Scene. Det er betingelserne for vores planlægning, og det kan data hjælpe med indblik i.”

Frederik Nemeth, CFO for Roskilde Festival og Lars Meincke, Frivillig på festivalen

» Læs hele artiklen her

BI kvalificerer beslutningerne hos Emmerys

”Det handler om at tage det ERP-system man har i dag – og gøre det agilt. Vi havde ikke den fornødne indsigt førhen, selv om vi havde datagrundlaget til rådighed.”

”Den tilgang til Business Intelligence, som Power BI og Dynamics har, udskyder faktisk behovet for en ERP-opgradering.”

Christian Wounlund, CEO, Emmerys Organic Bakery

» Læs hele artiklen her

Rapportering på tværs af selskaber hos Autisme­konsulenterne

“Overskueligheden er den primære forbedring, vi har opnået, ved at implementere Power BI.”

”Vi valgte Power BI, fordi denne løsning gjorde, at vi nemt kunne få data fra vores ERP-system ud i Excel. Det er rigtig brugbart ifht. økonomisk gennemsigtighed og for vores ledelsesrapportering.”

Brian Bisgaard, Økonomidirektør, Autismekonsulenterne

» Læs hele artiklen her

Bestyrelses­rapportering i fuld fart med BI hos 55°NORD

”Vi kan få alt at vide om vores forretning med Power BI til Dynamics.”

”Ønsker vi f.eks. detaljeret viden om salg af en bestemt uniformsskjorte, som findes i 46 forskellige varianter til børn og voksne, taljeret og ikke-taljeret, med og uden mærkeplade og i alle tænkelige størrelser, ligger det bogstaveligt talt et museklik væk.”

Direktør Bjarne Miller, 55°NORD p/s

» Læs hele artiklen her

POWER BI – læs også

Power BI
Få Business Intelligence med Microsoft Power BI.

Sådan kommer du i gang med Power BI
Udregn din egen pris – og se løsningen med dine egne data.

Afprøv Power BI til Finans
Tryk rundt i en online demo af Finansløsningen – her på siden.

Afprøv Power BI til Salgsperformance
Prøv at trykke rundt i Salgsperformance-løsningen – her på siden.

Vil du vide mere om Power BI, så se videoen her: