SE OPTAGELSEN AF EVENTET

Tag kontrollen over dit næste ERP-projekt

Microsofts teknologiske udvikling betyder, at dit næste ERP-projekt bliver meget enklere, end du er vant til. Det bliver også meget anderledes. Apps og skabeloner løser i dag meget af det, som før var svært.

Hvis du har lyst til at se, hvordan du kan tage kontrollen over dit næste ERP-projekt, gøre projektet meget kortere, og spare en masse konsulentudgifter, så deltag i dette arrangement.

Se optagelsen

Arrangementet blev afholdt som online webinar torsdag d. 26. marts. Du kan frem til den 10. april se optagelsen af webinaret ved at udfylde formularen nederst på siden.


“Jeg synes det var et fint arrangement.”
Carsten Polmann
H+H International


“Flot opbakning og svarparathed af ressource­personer.”
Christian Strøyberg
Industriprint A/S


“Meget kompetent og brugbart indlæg.”
Pia Andersen
Vallø Stift


“Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang.”
Peter Grandjean
Excellent Service


“Passende længde og godt niveau med plads til både information og spørgsmål.”
Christine Stephansen
Oxfam IBIS

Agenda

Strategien og fremtiden

Kenneth Kryger Gram fortæller om Microsofts strategi for Business Central, som er det nye navn for Dynamics NAV.

Din næste ERP-løsning er en Cloud-løsning. Du får Apps i stedet for tilretninger. Og du skal vænne dig til, at løsningen bliver opdateret automatisk hver måned i stedet for et stort opgraderingsprojekt med mange års mellemrum.

Kenneth fortæller, hvad Microsofts teknologiske udvikling kommer til at betyde for dig som kunde, og han giver dig et indblik i, hvad du kan forvente i fremtiden.

Metoden og værktøjet

Jesper Nielsen viser dig Abakion Go og Unbox, som er to metoder til at implementere Business Central enkelt og hurtigt.

Du er måske vant til langvarige projekter med Dynamics NAV, men den teknologiske udvikling har gjort det muligt at pakke og standardisere alt det, som førhen var besværligt og langvarigt.

Jesper gennemgår begge metoder. Han giver dig et blik ind bag kulisserne, så du kan se præcis hvad der kommer til at ske, hvis du vælger at bruge Unbox eller Go-værktøjet i dit næste ERP-projekt. Du kommer til at se Apps, skabeloner for opsætning, standardkontoplaner, værktøjer til datamigrering, dokumenttilpasning, integrationer og meget mere.

Se optagelsen her

Webinaret blev afholdt den 26. marts, og frem til den 10. april kan du se optagelsen af webinaret ved at udfylde nedenstående formular:

  • Ved udfyldelse accepterer du at modtage emails vedrørende dette arrangement og email-nyhedsbrevet fra Abakion, og du accepterer vores generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.