Om forfatteren

Bjarke Due Jensen

Benjamin Truelsen

Benjamin er Senior Business Consultant Dynamics 365 hos Abakion, hvor han hjælper kunderne med at implementere succesfulde CRM, Salg og Marketing-projekter.

Titel: Senior Business Consultant Dynamics 365
Telefon: +45 53 75 40 27
Email: [email protected]

Benjamin Truelsen deler indsigt i brugen af CRM-løsninger.

Benjamin Truelsen

Efter en kort periode som sælger, stod det klart for Benjamin, at hans karrierevej skulle indeholde programmering og computere, og her er det blevet til over 20 års erfaring med implementering og design af IT-løsninger.

Benjamin Truelsens styrker ligger inden for systemudvikling og forretningsforståelse af CRM/CE-systemer, hvor han de sidste mange år har holdt workshops og implementeret succesfulde CRM-løsninger til både store og små virksomheder.

Benjamin er en dygtig forretningskonsulent, og han har både arbejdet som systemudvikler og forretningskonsulent med CRM/CE-systemer i både bruger-organisationer og i konsulentbranchen. Hertil tæller stillinger fra Alfapeople, Jabra, EG, CGI, GN, PwC og Columbus IT.

Med en uddannelse på Copenhagen Business School har Benjamin suppleret sin årelange erfaring med flere certificeringer, bl.a. Microsoft Certified Professional, Microsoft Catalyst og senest Microsoft PowerPlatform Functional Consultant. Dertil har Benjamin flere Microsoft MBSS, MCTS og MS-certificeringer.