ONLINE WEBINAR

Datadrevet Email-marketing

Når din Email-marketing er datadrevet, så kan du sende en super-relevant email til hver enkelt modtager – på det præcise tidspunkt, hvor de er interesserede i emnet.

Alle email-modtagere føler sig personligt betjent. Det giver naturligvis højere klikrater og større omsætning.

På dette webinar viser vi, hvordan du kan bygge Email-marketing ind i dit CRM-system fra Microsoft med app’en ClickDimensions – og konsolidere alle data i CRM til glæde for både Marketing og Salg.

Vi har eksperter i studiet, der giver dig gode råd – og du skal se en masse eksempler demonstreret i CRM.

Gense webinaret:

Få 35 minutter i selskab med 3 eksperter inden for CRM og Email-marketing, der både giver gode råd og viser dig Microsoft-løsningen.

Udfyld formularen for at gense webinaret:

Navn*
Hidden

Ved udfyldelse accepterer du at modtage emails fra Abakion om arrangementet og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Joseph Laberte fra ClickDimensions
Sine Tikjøb Hagedorn fra Abakion
Hans Ludvigsen fra Abakion
CampaignAutomation-2

Agendaen

1. Hvorfor skal din Email-marketing være datadrevet?

Vi skal snakke om dine forretningsmuligheder med at være datadrevet, og du skal se, hvordan CRM-løsningen med ClickDimensions-app’en kan automatisere din Email-marketing nemt.

2. Bør du integrere Email-marketing i CRM?

Når du samler alle data om både Marketing og Salg i CRM-systemet, så får du fantastiske muligheder for at analysere marketing-kampagner, kvalificere leads baseret på data, og give sælgerne komplet viden om kundeemnerne.

3. Sådan omsætter du adfærd til marketing

Se hvordan du udnytter tracking af besøgendes adfærd til Email-marketing – og til at give sælgerne værdifuld information om kundeemnerne. Alt hænger sammen fra Webiste-tracking, formularer, Social Media, Google-søgninger – til din Email-marketing.

4. Hvem bør være datadrevet?

Hvilke virksomheder bør være datadrevne i Marketing? Er det kun for de store, eller også for de små? Eksperterne giver svaret – og giver dig gode råd til at komme i gang med datadrevet email-marketing.

CRM og ClickDimensions
Microsoft Dynamics 365 Sales
med ClickDimensions

HVEM: Dette webinar er til dig, der anvender CRM-løsningen Microsoft Dynamics 365 Sales – eller overvejer det.

HVAD: Eksperterne giver gode råd i studiet. Du kan stille spørgsmål. Og løsningerne vi fremviser er: Microsoft Dynamics 365 Sales (Microsoft CRM) og ClickDimensions (en app i Dynamics 365 Sales).

HVORDAN: Dagen før modtager du en email med link til webinaret, som du kan se online. Dele af webinaret vil foregå på engelsk, fordi Joseph er skarp til at præsentere, men hans dansk er ikke i top, fordi han er amerikaner.

Tal med Hans Ludvigsen eller Søren Westergaard

Hør mere

Vil du gerne høre mere om Email-marketing indarbejdet i dit CRM-system, så stil et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen og Hans Ludvigsen.

[email protected]

Navn*