Om forfatteren

Ludvig Ludvigsen

Ludvig Ludvigsen

Ludvig er Senior Business Consultant Dynamics 365 hos Abakion, hvor han hjælper kunderne med at implementere succesfulde CRM, Salg og Marketing-projekter.

Titel: Senior Business Consultant Dynamics 365
Telefon: +45 53 75 40 29
Email: [email protected]

Hans Ludvigsen

Ludvig Ludvigsen

Med sine mere end 20 års erfaring som forretningskonsulent, har Ludvig erfaring fra mere end 100 forskellige projekter inden for primært Salg og Marketing, men også XRM.

Ludvigs styrke ligger inden for Salg- og marketing på Microsoft Dynamics 365 platformen, hvor han brænder for at hjælpe kunderne med at implementere kreative løsninger, der styrker kundernes forretning og interne processer. Selv er Ludvig tidligere sælger, så han har både talegaverne i orden, men har også et stærkt kommercielt mindset, som hjælper ham med at forstå og omsætte kundernes ønsker og behov til kreative løsninger.

Ludvigs årelange erfaring inkluder et årti i Alfapeople, hvor han arbejdede med at implementere CRM projekter der blandt andet har inkluderet ClickDimensions som marketing løsning. Ludvig er en af de CRM konsulenter i Danmark der har arbejdet længest og mest med ClickDimensions.