Microsoft har udnævnt Abakion som den globale Microsoft Partner of the Year 2023 for Dynamics 365 Business Central.

Vi er stolte af anerkendelsen fra Microsoft på globalt plan, og vores fantastiske familie af medarbejdere har i den grad fortjent det.

Her er Microsofts begrundelse for at vælge Abakion som den globale Partner of the Year


Abakion giver kunderne mulighed for at implementere Business Central eller migrere til Business Central hurtigere og mere omkostningseffektivt og med lavere risiko.

De har skabt en række implementerings-skabeloner og en portefølje af 40+ apps til at dække typiske branchebehov og funktionelle behov.

Ved at undgå tilpasning og gøre det muligt for kunderne at gøre mere
på egen hånd med videoplatformen usedynamics.com, har de
reduceret den gennemsnitlige udsendelsestid fra fem måneder til få uger.

De har også skabt nye vækstmuligheder ved at investere i Business Applications platformen, der tilbyder deres kunder en sammenhængende oplevelse med Business Central, Sales (CRM) og Power Platform samlet som én løsning.

For at fortsætte denne rejse med hurtig vækst rekrutterer de konstant nye talenter ved at investere i deres egen kandidat- og akademiuddannelse.

Hvis du har lyst til at se nærmere på, hvad Microsoft taler om, så tag et kig på Unbox-metoden, vores mange Apps til Business Central eller videoportalen Use Dynamics.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for et godt råd, så er du velkommen til at tage en snak med os. Du kan bare tage fat i os på 70 23 23 16 eller [email protected]. Du er meget velkommen.