Abakion A/S er glade for at kunne byde Leif Vestergaard velkommen som ny formand for bestyrelsen per 1. januar 2022.

Leif Vestergaard er en eftertragtet person i IT-branchen, og hans resultater med IT-virksomheder som EG og TARGIT har imponeret os i mange år. Derfor er vi glade for, at han i sit virke som professionelt bestyrelsesmedlem også vil bidrage til vores fremtidige rejse i Abakion.

Gearskifte i vækst

Abakion står foran et gearskifte i vækst i de kommende år, og derfor vil vi gerne have en erfaren kapacitet for bordenden. Leif Vestergaard er i vores øjne en af de mest attraktive bestyrelsesformænd i IT-branchen, og nu skal vi se på, hvilke andre stærke kræfter, vi skal have med i bestyrelsen.

Abakion realiserede i seneste regnskabsår en omsætningsvækst på 20%, og vi ønsker i de kommende år at accelerere væksten yderligt – og det skal ske på baggrund af vores investeringer i brancheløsninger og apps til Microsoft Dynamics 365 og Power Platformen.

“Abakion er anderledes”

Leif Vestergaard har fulgt Abakion gennem mange år som konkurrent: “Jeg oplever et selskab, som er i god form og har opnået en pæn vækst ved at vokse organisk, men Abakion har også potentialet til endnu større vækst,” udtaler Leif Vestergaard.

“Abakion er anderledes end konkurrenterne. Den solide portefølje af produkter giver skaleringsmuligheder, især i udlandet. Og så er det også vigtigt for mig, at Abakion er en organisation med gode værdier, glade medarbejdere og glade kunder – det er et vigtigt fundament.”

Alt bliver as-a-service

Jeg har en klar vision for fremtiden, der skal skabe et gearskifte i vækst for Abakion:

Fremover vil kunderne købe forretningssystemer på en ny måde, og Abakion går i markedet på en måde, som der på verdensplan ikke er mange andre IT-firmaer, der er klar til.

Vi forudser, at alle forretningssystemer er på vej mod en ”as-a-Service”-model. Det bliver cloud, apps der er klar til brug, all-inclusive abonnementer, gratis online-træning, større åbenhed til andre systemer, og meget mere.

Abakion går forrest med dette paradigme inden for Microsofts forretningssystemer, og det er vores potentiale for vækst.