Power BI til Microsoft Dynamics

Power BI til Microsoft Dynamics er et effektivt redskab til rapportering og analyse af forretningsinformation fra Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM samt alle dine øvrige datakilder.

Virksomhedsledere ønsker at tage beslutninger med udgangspunkt i data fra alle virksomhedens informationskilder. Der findes mange Business Intelligence-produkter på markedet, som kan løse denne opgave. Udfordringen er imidlertid ofte, at implementering og igangsættelse er en bekostelig affære.

Power BI er billigere, end du regner med, og du kan komme i gang på kun 1 time.

Det er for både små og store virksomheder. Power BI til Microsoft Dynamics understøtter fra 1 til 1.000 brugere, og du kan sagtens starte i det små og vokse med løsningen over tid.

Microsoft Power BI teknologi

Microsofts teknologi til Business Intelligence hedder Power BI, og løsningen anvender Microsofts skytjeneste og Excel, som er en del af Office 365.

Abakion har bygget en række standardkuber til rapportering i Power BI, som vi kalder ‘Power BI til Dynamics’, så du kan komme lynhurtigt i gang med en standardløsning inden for Business Intelligence, der samler og analyserer dine data fra Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM og alle andre datakilder i virksomheden.

Power BI til Dynamics håndterer f.eks. ubegrænset antal regnskaber i Microsoft Dynamics NAV, så f.eks. debitorkartoteker fra forskellige regnskaber flettes automatisk i rapporteringen. Det er ellers noget, som typisk kræver meget manuelt arbejde, når der skal rapporteres på tværs af regnskaber.

Business Intelligence og Power BI

Business Intelligence (også forkortet BI) er et udtryk inden for softwareløsninger, som trækker data ud af systemer og transformerer dem til noget enklere f.eks. rapportering og statistik. Et fællestræk er, at BI bruges til at skabe overblik over virksomhedens myriader af data.

Værdien i Power BI opstår ved, at alle virksomhedens væsentlige data samles og kombineres: f.eks. økonomi, produktion, kundedatabaser, timeregistrering og løn samt markedsdata fra internettet.

Se demo med dine egne data på 1 time

Power BI er implementeret og forbundet med din Microsoft Dynamics NAV og CRM på under 1 time. Den eneste tekniske forudsætning er, at din virksomhed har Office 365 og SQL Server Standard. Har I ikke det, vil vi også gerne være behjælpelige på det punkt.

Lever I allerede op til forudsætningerne, vil vi faktisk gerne tilbyde dig at demonstrere løsningen for dig – med dine egne data – gratis. Så kan du nemt vurdere, hvad din virksomhed har behov for.

POWER BI – læs også

Kundehistorier
Kunderne har ordet. Hør hvordan andre anvender Power BI.

Sådan kommer du i gang med Power BI
Udregn din egen pris – og se løsningen med dine egne data.

Afprøv Power BI til Finans
Tryk rundt i en online demo af Finansløsningen – her på siden.

Afprøv Power BI til Salgsperformance
Prøv at trykke rundt i Salgsperformance-løsningen – her på siden.

Afprøv Power BI til Projekt
Tryk rundt i en online demo af Projektløsningen – her på siden.

Se Power BI med dine egne data

Udfyld formularen – så kontakter vi dig og aftaler en præsentation:

Navn*

Snak med mig

Bjarke-forfatterbio

Bjarke Due Jensen

Teamleder BI
22 20 45 78
[email protected]