Om forfatteren

Lars Houmann

Lars Houmann

Lars er CTO og Business Unit Manager hos Abakion, han bl.a. udvikler og implementerer Advokatløsninger i Danmark og internationalt.

Titel: CTO
Telefon: +45 70 23 23 17
Email: [email protected]

Lars Houmann

Lars er sammen med 6 andre partnere grundlægger af Abakion A/S. Inden grundlæggelsen i 2000, arbejdede Lars som Dynamics NAV konsulent i PCA A/S.

I dag arbejder Lars i Abakion som CTO og Business Unit Manager, hvor han og hans team udvikler og implementerer Advokatløsninger i Danmark og internationalt. Lars er specialiseret i udvikling af forretningskoncepter og innovation i Abakions produktudvikling, samt optimering af leveranceplatformen.

Med sine mere end 20 års erfaring, er Lars med til at sikre platform og leverancer til både store og små kunder, heriblandt Norrbom Vinding, Bech Bruun, Bruun og Hjejle, Molt Wengel og Kammeradvokaten Poul Schmith.

Du kan lære mere om Abakions moderne sagsbehandlings- og økonomistyringssystem for advokatvirksomheder på abakion.dk/legal. En komplet advokatløsning, der er baseret på Microsoft Dynamics 365 med fuld Office 365 integration.