Alt du bør vide om Dynamics NAV

Begynd her » Hvis du tidligere har købt en NAV-licens og har tilrettet NAV til dine processer, så begynd med videoen – for tiderne har ændret sig.

Hvis du har været med til et ERP-projekt før, så skal du sikkert gribe dit næste projekt helt anderledes an.

Det handler ikke længere kun om at understøtte processer effektivt. Du skal også sørge for, at din virksomhed forbliver forandringsparat.

Forandringsparathed betyder, at du kan reagere hurtigt på nye markedsvilkår – og du kan øge din konkurrenceevne uden at blive begrænset af teknikken.

Det forudsætter, at du nemt kan tage nye teknologiske muligheder og nye versioner i anvendelse – og at du ikke skal bruge tid og penge på opgraderinger.

Det er det, Abakion giver dig med Microsoft Dynamics NAV.

ERP - fortsæt med

ERP-strategi
Gå efter at din løsning skal være fleksibel og forandringsparat.

Pakkeløsningen Abakion 365
Abonnement inkl. opgraderinger og ubegrænset support

Sådan opgraderer du fra en gammel NAV
Se videoerne om migrering af data og udryddelse af gamle tilretninger.

Udnyt best practice i implementering
Se videoerne om Dynamics NAV med best practice opsætning.

Priser på Dynamics NAV
Prøv pris-beregneren og se hvad dit NAV-projekt vil koste.

Se hvad du får »

Se hvad pakkeløsningen med Dynamics NAV indeholder, og se alle videoerne.

Om Dynamics NAV

Eller fortsæt med at læse om NAV – og detaljerne om seneste version.

Læs videre om Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV 2018 gør forretningsvisioner til virkelighed

Hvis dit nuværende økonomisystem er begyndt at give dig flere begrænsninger end fordele, kan Microsoft Dynamics NAV være lige det, du søger. Det er en effektiv virksomhedsløsning med personligt tilpassede værktøjer, som hjælper dine ansatte med at blive mere proaktive og produktive.

Microsoft Dynamics NAV 2018 er den seneste version af ERP-systemet fra Microsoft til små og mellemstore virksomheder. De hidtidige versioner inkluderer Dynamics NAV 2017 og Dynamics NAV 2016, og i folkemunde er løsningen stadig kendt som Navision, der er en ældre version af løsningen.

Hop direkte til at læse om Microsoft Dynamics NAV eller seneste nyheder i Dynamics NAV

Fremtiden tilhører Microsoft Dynamics 365, som vil kombinere Dynamics NAV med Dynamics CRM tæt integreret med Office 365.

Microsoft Dynamics-familien

Microsoft Dynamics er familienavnet for en række virksomhedsløsninger fra Microsoft, der er designet til at styrke kunderelationerne og samarbejdet. Nutidens globalisering og kompleksitet stiller store krav til teknologisk understøttelse af forretningsprocesser, så virksomhederne kan realisere deres visioner.

Microsofts målsætning med Dynamics-suiten er at gøre det muligt for virksomheder at realisere deres ambitioner, og det foregår ved at være på forkant med udviklingen, lige fra salg og kunderelationer (CRM), til ERP system og supply chain management, til business intelligence og analyse – Microsoft Dynamics har som ambition at dække virksomhedernes behov fra start til slut, skabe produktivitet for både personer og teams, på enhver enhed, hvor som helst man befinder sig.

Enterprise Resource Planning

Kernen i Microsoft Dynamics er ERP, der giver medarbejderne alle relevante værktøjer for at styre forretningsprocesserne fra produktion, supply chain, kunderelationer til økonomistyring.

Medarbejderne har indsigt og overblik, og de har de rette beslutningsgrundlag i enhver situation.

App til Dynamics NAV

NAV på mobilen

Microsoft Dynamics NAV kan nu også bruges på tablets og mobiltelefoner via den app, der kom med NAV 2016.

Hele NAV tilpasser sig til formatet på din tablet og telefon, og brugeroplevelsen er optimeret til ‘touch’ og endda betjening med én hånd på mobiltelefonen. Læs mere om app’en til NAV her.

Det unikke ved Microsoft Dynamics ERP

Når du overvejer en ny ERP-løsning, så bør du kigge ud over de traditionelle grænser for, hvad ERP handler om. Der er mange løsninger, der kan lave et regnskab eller styre forsyningskæden, men Microsoft Dynamics NAV kan meget mere end det.

Microsoft Dynamics samler de programmer, der styrer økonomi, salg og drift sammen med de kendte Office-programmer, og det hele kan afvikles i skyen, fordi de er ægte cloud-løsninger.

Det betyder, at medarbejderne kan arbejde og samarbejde hvor som helst, og når som helst, og på alle typer enheder. Microsoft har gjort en stor indsats for at brugeroplevelsen er den samme, uanset om man arbejder på desktop eller tablet.

Microsoft Dynamics NAV sætter brugeroplevelsen i centrum. Medarbejdernes arbejde understøttes ved at integrere alle forretningssystemer, samle data, samarbejde om dokumenter, og det foregår på alle desktops, tablets og mobiltelefoner.

Microsoft Dynamics
Microsoft Dynamics

Se hvad du får »

Se hvad pakkeløsningen med Dynamics NAV indeholder, og se alle videoerne.

Om Dynamics NAV

Eller fortsæt med at læse om NAV – og detaljerne om seneste version.

Læs videre om Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV til små og mellemstore virksomheder

Et af fokusområderne for Microsoft, er små og mellemstore virksomheder, som ERP-løsningen Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) er målrettet til. Der er ofte tale om vækst-virksomheder, der er vokset ud af et mindre ERP-system, som f.eks. C5, og nu har behov for mere avanceret styring af regnskab, lager og supply chain.

Microsoft Dynamics NAV er hurtig at implementere, let at bruge og kan understøtte dine vækstambitioner for virksomheden.

Microsoft Dynamics NAV er en komplet forretningsløsning, der er skræddersyet til virksomheder i vækst. Man kan komme i gang hurtigt og til at begynde med nøjes med det, der er behov for lige nu, og senere udvide løsningen, efterhånden som virksomheden vokser og styringsbehovet øges.

Microsoft Dynamics NAV har stor succes i Danmark, måske især fordi det henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder, hvilket størstedelen af Danmarks virksomheder er. Microsoft Dynamics NAV er også et af de mest udbredte ERP-programmer uden for Danmark med over 1 million brugere på verdensplan.

Se Microsofts video om virksomheder i vækst

Dynamics NAV hos Abakion
Navision

Danske Navision blev til Microsoft Dynamics NAV

Microsoft købte i 2002 den danske økonomistyringsprogram, Navision, som i dag er omdøbt til Microsoft Dynamics NAV. Læs vores wiki om hvad Navision er »

Dynamics NAV er gennem næsten 30 år blevet anvendt i mere end 40 lande, så du får som kunde en gennemafprøvet og global løsning. Programmet er et af de mest udbredte ERP-programmer med over 1 million brugere på verdensplan.

Pga. sine historiske rødder ligger Microsofts globale udviklingscenter til Dynamics NAV i Danmark, Vedbæk og de danske Microsoft-partnere har en helt unik relation til Dynamics NAV.

Der er mange danske Microsoft-partnere, der gennem årtier har udviklet brancheløsninger til Microsoft Dynamics NAV. Det betyder, at danske virksomheder har flere valgmuligheder, når det gælder om at lægge branchespecifikke løsninger oven på en standard Dynamics NAV-løsning end nogen andre virksomheder i verden.

Når man som virksomhed søger efter en dansk partner, er det en fordel at lede efter partnere, der er specialiseret i ens branche. Spørg dit netværk eller Microsoft Danmark for at få anbefalet en partner, der passer til dig.

Funktionerne i Microsoft Dynamics NAV

I tæt samarbejde skaber Microsoft Dynamics NAV og Office 365 stærke funktioner til at understøtte virksomhedens processer og medarbejdernes produktivitet.

Dynamics NAV Økonomistyring

Økonomistyring og regnskab

Alt det klassiske ERP med pengestrømme, aktiver, bank, løn m.m.

Dynamics NAV Supply Chain Management

Supply Chain Management

Lagerstyring, master data management, warehouse management, logistik, ordrer, forhandlere, m.m.

Dynamics NAV Produktionsstyring

Produktionsstyring

Shop floor, produktionsordrer, planlægning, forecasting, containerstyring m.m.

Dynamics NAV Marketing, Salg og Kundeservice

Marketing, Salg og Kundeservice

Kampagner, salgsmuligheder, servicekontrakter m.m.

Dynamics NAV Projektledelse

Projektledelse

Kapacitetsplanlægning, projektstyring m.m.

Dynamics NAV Business Intelligence

Business Intelligence

Rapportering og analyse, ledelsesrapportering, indsigt og beslutningsstøtte m.m.

Dynamics NAV Globalisering

Globalisering

Mange sprog, mange regnskaber, mange valutaer. En løsning til en global virksomhed.

Nyhederne i Microsoft Dynamics NAV

Den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV indeholder nye funktioner til at understøtte medarbejdernes mobilitet, forretningsanalyse, workflow-styring, skalerbarhed, og løsningen er kommet helt ud i skyen via en større sammenhæng med Microsoft Azure, Office 365 og Microsoft Dynamics CRM Online.

Dynamics NAV 2016 Cloud

Cloud og skalerbarhed

Højere skalerbarhed, sikkerhed og tilgængelighed i skyen via ny mulighed for at afvikle Microsoft Dynamics NAV på Microsoft Azure SQL, som er Microsofts databaseplatform i skyen (cloud).

Dynamics NAV 2016 Mobilitet

Mobilitet

Bedre mobilitet via nye apps, der kan anvendes på alle devices – desktop, tablet eller mobiltelefon – og på Android, iOS eller Windows.

Dynamics NAV 2016 Integration til CRM Online

Integration til CRM Online

Integration med Microsoft Dynamics CRM Online, så alt omkring ordrer og kunder kan integreres mellem ERP og CRM.

Dynamics NAV 2016 Workflow og Digitalisering

Workflow og Digitalisering

Digitalisering af forretningsprocesserne med dokumenthåndtering, workflowstyring og elektronisk bilagsgenkendelse (OCR), så manuelle og papirbaserede forretningsprocesser kan digitaliseres og automatiseres.

Dynamics NAV 2016 Power BI Dashboards

Power BI Dashboards

Mere analyse og rapportering via indbyggede Microsoft Power BI dashboards, der giver nem adgang til KPI-rapportering og samler data.

Tag et kig på Dynamics NAV

Tryk på overskrifterne og tag en rundtur i Microsoft Dynamics NAV.
Du kan se, hvordan løsningen virker, og du klikker selv rundt i løsningen, guidet af Microsoft.

Se hvad du får »

Se hvad pakkeløsningen med Dynamics NAV indeholder, og se alle videoerne.