Gør projekter succesfulde og profitable med Dynamics 365 Project Operations

Dynamics 365 Project Operations

Udfør dine projekter til tiden og på budgettet. Project Operations får dine teams til at arbejde sammen – på tværs af salg, ressourcehåndtering, projektstyring og regnskab.

Alle får bedre synlighed og indsigt, så de kan arbejde sammen.

Sæt din organisation i stand til at vinde flere kontrakter, optimere ressourceforbruget, udføre projekter hurtigere og maksimere rentabiliteten.

Project Operations
Project Operations er en del af Microsoft Dynamics 365 suiten. Læs mere her »
Viden om CRM
Nøgletallene der øger performance i salg
27:35
Af Benjamin Truelsen

Nøgletallene der øger performance i salg

Det interessante er at kigge på, hvordan vi kan bruge den viden man får med CRM proaktivt til at træffe rationelle beslutninger, som gavner salgsorganisationen.

Af Benjamin Truelsen

Brug CRM til at skabe en Performance­drevet Salgs­afdeling

Som salgschef vil du gerne forbedre sælgernes performance, så du kan øge indtjeningen. Her er din guide til at blive en superhelt som salgschef.

Af Abakion

Brug AI i CRM og ERP

Dynamics 365 Copilot tilføjer AI til CRM og ERP, så du kan få hjælp til at skrive tekster, emails, referater, kategorisere varer og alt det, som kunstig intelligens er god til.

Hans Ludvigsen underviser i brugen af ClickDimensions
Af Ludvig Ludvigsen

Se gevinsten ved at samle Salg og Marketing i CRM

Ludvig er CRM-rådgiver, og han møder mange virksomheder, der ønsker at bringe Salg og Marketing tættere sammen, og har brug for gode råd til, hvordan IT kan hjælpe med det.

Støv dit CRM-system af – og få den gevinst du gik glip af
Af Benjamin Truelsen

Støv dit CRM-system af – og få den gevinst du gik glip af

Hvis CRM ikke bliver brugt og ikke giver den ønskede effekt, så kan du revitalisere dit CRM-system, så du kan få den gevinst, du gik glip af.

Social Media Marketing og CRM
Af Ludvig Ludvigsen

Social Media Marketing og CRM

Nu kan du styre firmaets Social Media-kanaler direkte fra CRM. Det er ikke blot nemmere – det giver Marketing mulighed for at generere leads direkte fra Social Media.

De 2 største udfordringer med pipeline i CRM
Af Benjamin Truelsen

De 2 største udfordringer med pipeline i CRM

Når pipeline i CRM ikke stemmer med virkeligheden, så handler det ofte om udfordringer med mavefornemmelser og automatiserede salgsprocesser.

Intro til Field Service med Dynamics 365
Af Rune Daub

Intro til Field Service med Dynamics 365

Se en demo af Field Service-løsningen, som er en del af Dynamics 365-platformen, med fokus på kørende teknikere og servicemedarbejdere.

Intro til CRM med Dynamics 365 Sales
Af Sine Tikjøb Hagedorn

Intro til CRM med Dynamics 365 Sales

Se en demo af Microsofts CRM-løsning, der hedder Microsoft Dynamics 365 Sales, og er en del af Dynamics 365-platformen.

Skal Marketing og Salg dele data i et fælles CRM-system?
Af Rune Daub

Skal Marketing og Salg dele data i et fælles CRM-system?

Det lyder jo som et teknisk spørgsmål. Men svaret på spørgsmålet ligger i et mere fundamentalt spørgsmål i din virksomhed, som du måske overser.

Et CRM-projekt er et forandrings-projekt
Af Rune Daub

Et CRM-projekt er et forandrings-projekt

Det kan godt være, at virksomheder ringer til os, fordi de har brug for et CRM-system. Men det er alligevel tankevækkende så lidt af dialogen, der handler om selve systemet.

Projektledelse som en del af Dynamics 365

Project Operations er en del af CRM-løsningen Microsoft Dynamics 365, der hjælper dig med at styre og automatisere projekter, så du kan levere profitable projekter til tiden og inden for budgettet, mens du samtidig øger medarbejdernes produktivitet.

Microsoft Dynamics 365 Project Operations er skabt til virksomheder, som arbejder med projekter, der kræver flere sideløbende processer, kendt økonomi, flere aktører og et klart slutresultat.

Styrken i Project Operations er, at løsningen giver et klart overblik over alle ressourcer, udgifter, arbejdsopgaver og tidsforbrug. I løbet af projektet kan du følge de enkelte delelementer og sikre dig, at alt forløber planmæssigt.

Project Operations gør det nemt for dig at give kunderne præcise estimater for projektet – og holde dem opdateret på forløbet undervejs.

Projektledelse med Microsoft Dynamics 365 Project Operations
Skab overblikket i jeres projekter med Dynamics 365 Project Operations

Overblik i projektet

Project Operations giver dig overblik i selv store projekter med flere sideløbende arbejdsprocesser og mange aktører.

Du kan visualisere projektets omkostninger, arbejdsopgaver, udfordringer, delleverancer og tidsfrister. Således kan du tage højde for mange af de overraskelser, som kan bremse store projekter.

Løsningen hjælper dig med at udregne et præcist estimat for indtægterne på det samlede projekt. Det giver dig gode muligheder for at finde de nødvendige midler til at realisere projektet

Planlægning

Når du har planlagt de præcise arbejdsopgaver for hver delleverance, så kan du sikre dig, at de rette kompetencer er i hus i god tid til projektstart. Det betyder, at projektet kan forløbe planmæssigt.

Du kan sammensætte intuitive dashboards, som giver både projektledere og medarbejdere indblik i opgaver og tidsrammer. På den måde kan alle tage ansvar for, at tidsfristerne bliver overholdt.

Gennemsigtigheden gør det også nemmere for andre medarbejdere at træde til på en opgave, hvis de har tid til overs i deres egen del af projektet.

Planlæg dine projekter med Dynamics 365 Project Operations
Overhold estimater, udgifter og afsatte medarbejderressourcer med Dynamics 365 Project Operations

Kort reaktionstid

Project Operations kan sende advarsler, hvis de fastlagte estimater på timer, udgifter eller medarbejderressourcer ikke bliver overholdt. Det betyder, at du straks kan reagere og undgå at afvigelsen ender med at koste dyre forsinkelser i projektet.

På samme måde kan systemet give besked, hvis kunden ikke har betalt en delfaktura, eller hvis du mangler bekræftelser fra leverandører til projektet.

Resultatet er, at du kan holde projektet på ret kurs helt fra start til slut. Denne effektivitet giver tilfredse kunder og god projektøkonomi.

Prisen på Dynamics 365 Project Operations

Dynamics 365 Project Operations

kr.
755,20
Pr. navngiven bruger per måned
 

Vil du vide mere?


Hvis du ønsker at vide mere,
så kan du stille et spørgsmål
og få en snak med
Tina Mille Mouridsen
eller en af vores
dygtige konsulenter
.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 16

Navn*

Vil du vide mere?


Hvis du ønsker at vide mere, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen eller en af vores
dygtige konsulenter
.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 16

Navn*