Abakion opkøber det anerkendte BI-konsulenthus, Numeric ApS. Fra den 1. juni 2020, er de to virksomheder officielt smeltet sammen til én og opnår kompetencemæssig kritisk masse, der skal understøtte den videre udviklingen.

”Det er ikke fordi, vi i Abakion har en decideret strategi for opkøb af virksomheder. Men vi falder nogle gange over muligheder, som bare er for gode at sige nej til. Muligheden for at opkøbe Numeric var en af dem”, fortæller Kenneth Kryger Gram, CEO for Abakion.

Forretningsmæssig saltvandsindsprøjtning skal sikre udviklingen

For Abakion har formålet med opkøbet dels været at styrke virksomhedens i forvejen hastige vækst, dels at levere endnu bedre service til kunder.

”Overtagelsen af Numeric er først og fremmest en spændende nyhed for vores kunder, fordi vores erfaringsgrundlag og leveranceevne på entreprise BI nu øges markant. Abakion leverer i forvejen BI-ydelser til mange kunder, men med de nye kolleger kan vi påtage os langt større og mere udfordrende opgaver, når det handler om at skabe værdi med data”, udtaler Kenneth.

”Med opkøbet af Numeric får vi mulighed for at udvide vores fokus på offentlige kunder, som er et område hvor Numeric gør det rigtigt godt, og har nogle spændende referencer”, uddyber direktøren.

Vækst og værdier skal gå hånd i hånd

”Vi har længe ledt efter en partner eller køber, hvor vi kan vækste hurtigere på nye teknologier og samtidig udbygge vores leveranceapparat og ydelseskatalog i forhold til mere traditionel BI. Det har samtidigt været vigtigt at finde en partner, som deler vores værdier i forhold til respekt for kunderne og med hensyn til robusthed og værdiskabelse i løsningerne. Det er helt sikkert den partner, vi nu har fundet, og vi ser meget frem til at udvikle forretningen og hjælpe eksisterende og nye kunder i de kommende år”, udtaler Kaare Thyregod, Managing Partner hos Numeric.

Vil du vide mere?

Kontakt: Kenneth Kryger Gram, CEO, Abakion A/S
Tlf: 21 42 84 00
Mail: [email protected]

Kontakt: Kaare Thyregod, Managing Partner, Numeric ApS
Tlf: 41 42 15 68
Mail: [email protected]