Om forfatteren

Toke Weppler

Toke Hjælmsø Weppler

Toke Hjælmsø Weppler er projektleder og en del af Abakions Digital Advice team. Hermed bidrager han både til at Abakions kunder får relevant rådgivning om sine projekter, såvel om at en professionel, struktureret og ordentlig leverance af selve projektydelserne.

Titel: Projektleder
Telefon: +45 53 75 40 63
Email: [email protected]

Toke Weppler hos Abakion

Toke Hjælmsø Weppler

I sit arbejde hos Abakion har Toke to centrale opgaver. At rådgive kunderne om hvordan deres forandringsprojekt realistisk kan gennemføres med størst mulig realisering af ønsket forretningsværdi, og derefter selv at planlægge, styre og lede projektet trygt i mål. Hertil er forandringsledelse en nøgledisciplin som Toke mestrer i begge roller. Som projektleder går Toke især op i at sikre, at alle interessenter er passende involveret. Det ultimative mål er at kunden har oplevet et trygt og tillidsvækkende samarbejde som udmøntes i en direkte ibrugtagning af systemet efter Go-live, og at kundens ledelse er klædt på til at varetage det efterfølgende arbejde med at realisere de forventede forretnignsgevinster.

Toke har med sin efterhånden store erfaring med forskellige projektledelsesroller en solid værktøjskasse med i bagagen. Han besidder foruden stærke faglige kompetencer også en tillidsvækkende personlighed, gode samarbejds- og kommunikative evner.

Toke er certificeret projektleder efter IPMA standarden, og har desuden certificeringer i Agil projektledelse, forandringsledelse og PRINCE2. Foruden job som projektleder har Toke også arbejdet som rådgivende konsulent inden for strategi og organisationsudvikling for ejerledere i SMV’er. Det er dog projektledelse der brænder mest i Tokes hjerte, og det kan vi både mærke i Abakion og ude hos kunderne.