Sådan kommer du i gang med Power BI

1: Se vores webinar

Prøv selv løsningen

Hvis du ikke har prøvet at klikke rundt i Power BI-løsningen, så vil vi anbefale, at du begynder der. Prøv den kube, som du vil starte med.

Finans­rapportering

Finansrapportering-kube til Power BI

Salgs­performance

Salgsperformance-kube til Power BI

Projekt Time/Sag

Projekt time/Sag-kube til Power BI

Microsoft C5

Microsoft C5-kube til Power BI
2: Book en demo

Se løsningen med dine EGNE data

Det er først, når du ser løsningen med dine egne data fra Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, C5 eller CRM, at du kan vurdere det fulde potentiale af Power BI til Dynamics. Book en præsentation her. Det tager en times tid, og vi kan afholde det via internettet. Og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Jens Ole Taisbak viser dig Power BI til Dynamics
Jens Ole Taisbak viser dig Power BI til Dynamics på en times demonstration over internettet.
3: Udregn prisen

Udregn prisen

Power BI til Dynamics er ret enkelt prissat.

Vælg her hvilke kuber, du gerne vil have, hvor mange brugere der skal være på hver kube, og om der skal trækkes data fra flere regnskaber i Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV) for hver kube.

Kuber

Finansrapportering-kube

Salgsperformance-kube

Projekt Time/Sag-kube

CRM-kube

  Brugere:   Regnskaber: 

Per måned

Opstart

Power BI til Dynamics afregnes som månedligt abonnement, der afhænger af de moduler/kuber, som du vil abonnere på, og af antallet af brugere og regnskaber. Brugere udover 20 er gratis.

Det månedlige abonnement omfatter også slutbrugersupport på benyttelsen af de leverede standardrapporter og kuber. Abonnement giver desuden ret til 50 % rabat på Abakions Power BI-kurser. 

Opstartsbetalingen omfatter den indledende tekniske installation og konfiguration af kuberne.

Eventuel starthjælp til brugere samt evt. tilretning til rapporter og kuber er ikke inkluderet i abonnement eller opstart, men kan tilkøbes om ønsket. Der ydes 20 % rabat på Abakions normale timepriser for evt. tilkøb, som kan leveres de første 3 måneder fra installation af standardkuber. For kunder med særlige behov eller potentialer, kan det give mening at vi planlægger et onboardforløb i fællesskab.

Licenser til Microsoft, herunder Microsoft Power BI Pro, Microsoft Excel, SQL server og lignende tilkøbes særskilt, hvis I ikke har licenserne i forvejen.

Hvis du foretrækker at købe løsningen frem for at leje den, så er det også muligt. Tag en snak med os og få en pris på det.

4: Nu er du klar

Nu er du klar til at gå i gang

Nu ved du, hvad der er værd at vide om Power BI til Dynamics, og du er klar til at træffe en beslutning.

Tag en snak med Jens Ole om, hvordan du kommer i gang med Power BI:

Power BI med Jens Ole Taisbak hos Abakion

Jens Ole Taisbak

60 14 17 81
jot@abakion.com