Om forfatteren

Nicolai Schjørmann

Nicolai Schjørmann

Nicolai er Team Lead og Senior Power Platform Consultant hos Abakion, hvor han implementerer og rådgiver kunder omkring CRM og Power Platform.

Titel: Team Lead, Senior Power Platform Consultant
Telefon: +45 53 75 40 24
Email: [email protected]

Nicolai Schjørmann

Nicolai Schjørmann

Med sine mere end 10 års erfaring med IT og Microsoft Dynamics 365 CRM løsning har Nicolai bevæget sig hen til Microsoft Dynamics 365 Power Platform og alle dens muligheder. Før Nicolai kom til Abakion har han arbejdet hos AlfaPeople med analyse, design og implemtering af CRM og XRM løsninger baseret på Dynamics 365 CE og Power Platform.

Nicolai har været har været i Abakion siden 2021, hvor han lige siden start har haft ansvaret for mange af de største projekter i Abakions CRM og Power Platform afdeling. Nicolais ekspertviden inden for især Copilot Studio, automatisering af processer og Microsoft Power Platforms mange anvendelsesmuligheder har givet stor gevinst til mange af vores kunder.

Nicolai er oprindeligt uddannet inden for beredskabsstyrelsen, hvor han senere har uddannet sig inden for IT, der har ført til forskellige stillinger inden for IT support. Sidenhen er det specialiseringen inden for Microsoft Dynamics CE og Power platform, der er kernen i Nicolais arbejde.