Om forfatteren

Mette Bak

Mette Bak

Ikke længere ansat

Mette var Senior Strategy Advisor og leder af Digital Advice-teamet hos Abakion, hvor hun var ansvarlig for at kunderne fik den relevante rådgivning. Derudover bidrog hun som Tech Management konsulent og Løsningsarkitekt, hvor fokus var på at hjælpe både små og store kunder med digital transformation, projektmål og ambitioner.
Mete Bak hjælper kunder med deres it-strategi

Mette Bak

Med sine mere end 15 års erfaring som forretningskonsulent med forretningsudvikling og ledelse både i Danmark og Europa, har Mette en lang og solid erfaring med at drive succesfulde digitale transformationer.

Mette Baks styrke ligger i spændingsfeltet mellem ledelse, innovation og teknik, hvor hun altid er skarp til at rådgive kunderne om den bedste løsning både for nu og i fremtiden. Mette er både strategisk rådgiver og intern afdelingsleder, hvilket beviser hendes kompetencer for både det kundevendte og ledelsesmæssige, samt at sørge for, at alle kundeansvarlige i Abakion går i samme retning.

Mettes erfaringer inkluderer flere forskellige chefstillinger med ledelsesansvar indenrigs- som udenrigs, bl.a. som Product og Project Manager hos K3 Business Technology Group og Head of Retail hos Tectura.

Mette har en Master i Business Administration fra Business Institute Denmark. Derudover har hun en kandidatgrad fra Aalborg Universitet og en bachelorgrad fra University of Exeter. Hertil kommer flere certificeringer i projektledelse, forretningsledelse og fremtidsstudier.