Om forfatteren

Lene Graa Jennum

Lene Graa Jennum

Lene er Senior Solution Architect og Head of Product Innovation hos Abakion. Lene har et bredt produktkendskab til mange forretningsystemer, hun til dagligt er områdeansvarlig for Abakions udvikling af software, arkitektur, kodning og Release Management.

Titel: Head of Product Innovation
Telefon: +45 61 28 00 30
Email: [email protected]

Lene Graa Jennum

Lene Graa Jennum

Lene har arbejdet med IT i over 20 år, hvoraf de sidste 15 år har været med Microsoft Platformen (CRM, NAV, Sharepoint m.fl.) og har gennem årene oparbejdet sig en bred og værdifuld viden og produktkendskab især til systemerne i Microsoft Dynamics 365.

Med over 10 år i Abakion har Lene arbejdet i forskellige afdelinger og stillinger hos Abakion. I dag arbejder hun på tværs af Abakions forretning med hovedansvar for udvikling og produktinnovation og som bredt funderet løsningsarkitekt, hvor hun bringer sin viden i spil både internt og hos Abakions kunder.

Før sin tid i Abakion har Lene arbejdet 15 år hos Konica Minolta i roller som IT Udvikler og IT Process Supporter. Igennem sin karriere har Lene også beskæftiget sig meget med programmering og kodning, hvorfor hun også hjælper med at udvikle apps hos Abakion.