Om forfatteren

Jacob Sanchez

Jacob Sanchez Garcia

Jacob Sanchez er Senior Consultant BI hos Abakion, hvor han ud fra data hjælper virksomheder med at effektivisere driften og give dem et stærkere grundlag for vigtige forretningsmæssige beslutninger.

Titel: Senior Business Consultant BI & Contract Manager
Telefon: +45 70 23 23 17
Email: [email protected]

Jacob Sanchez Garcia
Jacob Sanchez underviser i brugen af Microsoft Power BI værktøjer

Jacob Sanchez Garcia

Med 5 års erfaring som Business Intelligence Consultant, en MSc i International Business and Law (Cand.merc.jur.) samt erfaring med virksomhedsoverdragelser og selskabsret i advokatbranchen, ligger Jacob Sanchez’ styrke i det tværgående felt mellem forretning og teknik.

Med sin viden om, hvordan man driver forretning samt en dyb teknisk forståelse, skaber Jacob tryghed hos kunder og hjælper dem med at gennemskue, hvordan de kan bruge ERP-data til at blive klogere på deres forretning igennem Power BI. Kort fortalt, gør Jacob sine kunder til det nye samlingspunkt for viden i deres virksomheder.

Jacobs ekspertise ligger i at kvalificere konkrete områder i forretningen, hvor nøgletal, dataanalyse og rapportering kan bidrage til en mere effektiv drift og et stærkere grundlag for vigtige forretningsmæssige beslutninger. Det er den grundige analyse og den gode projekthåndtering der sikrer, at Jacob får kunderne sikkert i mål med de rette Power BI-løsninger. Ligeledes underviser Jacob i brugen af Microsoft Power BI værktøjer og gør virksomheder i stand til at bruge værktøjerne til at få de nødvendige indsigter.

Derudover har Jacob Sanchez været med til at udvikle Abakions Unbox Power BI metode, som er den hurtige metode til at implementere Power BI værktøjer så kunderne kan benytte disse til at skabe indsigt ud af deres ERP-data.