Om forfatteren

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen

Jesper er ansvarlig for standardiserede produkter hos Abakion A/S.

Titel: Head of Unbox
Telefon: +45 61 28 00 23
Email: [email protected]

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen er Head of Customer Onboarding hos Abakion, og har med sine 15 års erfaring med Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central opbygget et solidt kendskab til ERP. Den viden bruger han nu til at hjælpe både kunder og partnere med at migrerer og gå live med deres Microsoft Dynamics 365 Business Central på under 2 uger. Det er muligt ved hjælp af Unbox ERP, som er en metode og et migreringsværktøj Jesper har været med til at opfinde, og som han nu er ejer af.

Gennem de seneste år har Jesper fået omkring 150 migreringer under huden, og han har arbejdet med alle størrelser kunder, både udførende og ansvarlige.

Forinden han leverede pakketerede ydelser til vores kunder, var Jesper superbruger i Navision på kundesiden i 5 år, hvilket betyder at han kan sætte sig i kundens sted, og vejlede dem på bedste vis. Hans viden og erfaring skaber tryghed hos kunderne og hjælper dem med at gennemskue, hvordan de enkelt og til en fast pris kan migrere til Dynamics 365 Business Central på under 2 uger.