Om forfatteren

Anders Lindskov

Anders Lindskov

Anders er Head of Projects og Senior Project Manager hos Abakion. Her er han områdeansvarlig for de samlede kundeydelser og projekter.

Titel: Head of Projects, Senior Project Manager
Telefon: +45 61 28 00 17
Email: [email protected]

Anders Lindskov ved Dynamics Konferencen

Anders Lindskov

Med sine mere end 15 års erfaring med projektledelse inden for særligt IT-branchen ligger Anders’ styrke inden for projektstyring, forandringsledelse og facilitering. Anders har tidligere haft ansvaret for at udvikle og styre Københavns Universitets intranet med mere end 60.000 brugere, hvorfor han er vant til at jonglere og samarbejde med alle de forskellige interessenter, der er i et projekt.

Anders har været i Abakion i 9 år, hvor han lige siden start har haft ansvaret for mange af de største projekter i Abakion, hvor han med en solid faglighed og menneskelige kvaliteter, sørger for at projektet kommer bedst muligt i mål. Senere er Anders tiltrådt rollen som Head of Projects, hvor han har det overordnede ansvar for at holde styr på kundeprojekter og Abakions projektmetode.

Anders er uddannet på RUC, hvor han har læst Dansk og Litteratur. Sidenhen er der kommet meget erfaring og flere certificeringer på CV’et inden for bl.a. projektledelse såsom PRINCE2 og SCRUM.