Vi vil have en god arbejdsplads

“Vi sætter en stor ære i at have en god arbejdsplads. Det er der en grund til.”

“Abakion blev skabt af en udbrydergruppe fra et traditionelt konsulenthus i år 2000. Udbryderne oplevede, at den daværende arbejdsplads havde størst fokus på indtjening uden at se konsulenterne som hele mennesker.”

“Derfor var ledergruppens fokus fra starten at skabe en god arbejdsplads ud fra ledelsesteorien om, at motiverede medarbejdere skaber de bedste resultater.”

Maja Bavngaard

Maja Bavngaard
HR Manager

Vi vil gerne hjælpe dig på vej

Har du lyst til at lære mere om, hvad vi ser efter i vores screening af kandidater? Så læs vores tips til ansøgningen og få et indblik i, hvad vi kigger efter hos dig.

Tips til ansøgningen

I Abakion er vi altid interesseret i at få flere dygtige kolleger med ombord, som ønsker at være en del af en innovativ rejse og en arbejdsplads med fokus på et samarbejde, der skal vare mange år.

Uanset om du er ung og nyuddannet, ikke har så meget joberfaring endnu, eller om du har mange års erhvervserfaring, men aldrig har været konsulent før, kan der være muligheder i et konsulenthus som Abakion.

Først og fremmest skal du være en dygtig og it-videbegærlig profil, der har uddannelse/erfaring indenfor IT-forretningsløsninger, økonomisystemer, kundesystemer, business intelligence, web & integration eller rådgivning. Og så skal du være reflekteret over, hvem du er, og have masser mod på at træde ind i en agil it-verden, hvor du selv skal kunne styre dine opgaver og arbejdsdag, og hvor du bliver udfordret på processer og teknologier løbende.

Hvornår får du ild i øjnene?

For os er motivation et centralt omdrejningspunkt for en samtale, fordi vi som mennesker er vidt forskellige, og det hjælper os med at placere dig i roller og opgaver, hvor du får de bedste betingelser for at “shine”.

Derfor må du gerne i din ansøgning fortælle om:

 • Dine refleksioner over, hvorfor du har søgt Abakion (kender du os i forvejen, har du fået os anbefalet, faldt du over annoncen, ligger vi bekvemt op af metro?)
 • Hvilke ting i rollen, vurderer du selv, du har erfaring med eller motiveres du af?
 • Hvilke tanker gør du dig om at blive konsulent (kender du nogen, der er konsulenter, kan du lide at undervise andre, har du haft lignende jobrolle eller anden erfaring, der er sammenlignelig?)

Din arbejds-DNA

I vores samtaler spørger vi om, du har haft arbejdsopgaver allerede, der kan overføres til den stilling, du søger, beskriv det gerne i din ansøgning.

 • Hvordan er din arbejdsstil (trives du bedst alene, i makkerpar, i teams?)
 • Har du allerede deltaget i projekter, produktudvikling i tidligere jobs?
 • Hvilke roller og projektfaser kender du og hvilke trives du bedst i?
 • Hvis du allerede har arbejdet med nogle af vores it-forretningsløsninger, hvilke versioner har du så arbejdet med?

Hvordan ser verden ud fra dine øjne?

 • Hvordan ser du på din leder og dine kolleger i samarbejdet?
 • Konkurrerer du med andre, eller er du en teamplayer?
 • Skal din leder være sparringspartner, støtte dig eller give dig frie rammer?
 • Vil du gerne udvikle din karriere og afprøve nye roller, eller er du rigtig tilfreds med de roller, du kan tage med dig allerede?
 • Hvad gør du for at være en god kollega i samarbejdet med andre og hvad er vigtigt for dig, at andre gør?

Hvem er du privat?

Vi ser på vores medarbejdere som hele menneske og tror ikke på, at man kan tage arbejdshatten helt af og på. Derfor vil vi også gerne vide om, hvad du laver udenfor arbejde – hvis du altså har lyst. Det giver os en anden vinkel på din profil.