Se alle indlæg fra
Dynamics Konferencen 2021

Årets Dynamics-konference bød på 35 indlæg online, som 823 deltagere fulgte med i over 3 dage. Det er årets store event for dig, der bruger Dynamics NAV, som i dag hedder Dynamics 365 Business Central.

Dynamics-konferencen 2021 handlede om Business Central fra strategi til praktik – og du kunne også lære om Microsoft Dynamics 365-familien og Microsoft Power Platform.

Se alle indlæggene on-demand her. Udfyld formularen og afspil videoerne med det samme. Det koster ikke noget. Du vil ikke gå glip af det.

Lige nu har 928 deltaget.
Få online adgang til alle indlæg.
Det koster 0 kroner.
Vi sender dig straks en e-mail for at du kan bekræfte din email-adresse. Ved tilmelding accepterer du følgende: Abakion sender dig emails om arrangementet og forretningsløsninger generelt. Du kan nemt afmelde, når du ønsker det. Abakion håndterer dine afgivne data på en tilmeldingsliste og kommunikerer løbende om arrangementets indlæg.

Alle optagelserne

Velkommen
Sune Lohse, Konferencier
Velkommen til årets konference. Sune Lohse byder velkommen og viser, hvad der er på programmet.
Skab innovationskultur med kunden i centrum
Mette Bak, Strategisk Rådgiver
IT skal gøre dig forandringsparat og innovativ, men hvordan skaber man en innovativ kultur i hele organisationen, som er orienteret mod kundens oplevelse? Mette Bak er en erfaren strategisk rådgiver, og hun giver dig inspiration til emnet.
Digitalisering med globalt udsyn i 2021
Natasha Saxberg, CEO, IT-Branchen
Skal du til at betragte din virksomhed som en IT-virksomhed, selv om den ikke er det? Direktøren for IT-brancheforeningen giver os sit syn på digitalisering i Danmark og giver gode råd, der trækker på hendes mangeårige erfaring som ekspert i globale IT-trends
Fremtiden for Business Central
Microsofts strategi for Business Central
Kenneth Kryger Gram, CEO Abakion
Hør om Microsofts strategi for Business Central. Kenneth fortæller, hvad Microsofts teknologiske udvikling kommer til at betyde for dig som kunde, og han giver dig et indblik i, hvad du kan forvente i fremtiden.
Fremtiden for Microsofts forretningsløsninger
Anne Marie Kindberg, COO, Microsoft
Hvilke teknologiske trends har Microsoft fokus på, og hvilken konsekvens har det for Microsofts forretningsløsninger i den nærmeste fremtid. Det skal vi snakke med Microsofts COO Anne Marie Kindberg om.
Hvad så, når alle ERP-systemer er i skyen?
Herbert Nathan, ERP-rådgiver
Som uafhængig ERP-rådgiver har Herbert Nathan overblik over ERP-markedet, og vi skal høre hans holdning til at ERP rykker i Cloud, hvordan virksomheder typisk håndterer det, og hvordan Business Central står ift. konkurrenterne i markedet.
Fra NAV til Business Central
Konsekvenserne af at vælge Cloud-udgaven
Kenneth Kryger Gram, CEO Abakion
Hør hvorfor Kenneth Kryger Gram mener, at der er tungtvejende grunde til at vælge Cloud-udgaven af Business Central i stedet for den traditionelle On-Premise. Vi skal snakke om sikkerhed, driftsstabilitet, performance, priser og forandringsmuligheder.
Intro til Cloud-udgaven for dig der kender NAV
Katja B. Thomsen, Undervisningsleder
Katja viser dig, hvordan den nye cloud-udgave af Business Central ser ud. Hvis du er vant til Dynamics NAV, så er der sket en masse i brugergrænsefladen og hvordan du betjener løsningen, og Katja giver dig et indtryk af forandringerne.
Erfaringerne med at migrere hurtigt fra NAV
David Marius Jensen fra IVF Tech
Hør hvordan IVF Tech migrerede fra Dynamics NAV til Business Central, og hvad der gik godt og skidt, hvorfor de valgte kun at bruge to uger på det, og hvad du bør lære af deres erfaringer.
Business Central med friske øjne
Stort spring for Scanantenna
Ole Pflug, Direktør, Scanantenna
Produktionsvirksomheden Scanantenna fortæller, hvordan de oplever at flytte til Business Central fra en DOS-baseret Navision 3.56 fra midt 90’erne, og hvordan processen forløb. Scan Antenna insisterede på at rykke i Cloud, så de kunne undgå opgraderinger.
Business Central set med en begynders øjne
Cecilie Feo, Business Central-konsulent
Cecilie kan godt huske hvordan det var at være nybegynder i Business Central, og hun demonstrerer 5 eksempler på hvad begyndere oplever i løsningen. Hvis du skal have nye medarbejdere til at lære Business Central, så hør her, hvad de oplever.
Introduktion til Jobs i Business Central
Mette Thavlov Neukirch
Du kan anvende Jobs-modulet i Business Central til at styre sager, men modulet bruges ikke af særlig mange. Det er ærgerligt. Du får her et overblik og en demonstration af modulet, så du har indblik i, hvad du kan bruge det til.
Dynamics 365 – Velkommen til familien
Hør hvordan Microsoft samler løsningerne
Kenneth Kryger Gram, CEO Abakion
Kenneth er medlem af Microsofts Advisory Council, og han fortæller hvorfor Microsoft vælger at samle alle forretnings­løsninger, og hvad konsekvenserne er for din virksomhed, din IT-afdeling og dine brugere.
Overblik: Dynamics 365 og Power Platform
Rune Daub, Dynamics 365-ekspert
Når du bruger Business Central, så bør du også kende Dynamics 365-familien og Microsoft Power Platform. Rune Daub giver dig overblik over hvordan alt hænger sammen – og inspirerer dig til hvor du kan begynde.
Erfaringer med at bruge CRM og ERP sammen
Anders Høyer, AH Transmission A/S
Handelsvirksomheden der bruger både CRM og ERP fra Microsoft, og Anders Høyer fortæller om, at de ville undgå vedligehold og skal være klar til at skalere. De gik i gang med ERP og CRM med et par ugers mellemrum, og Anders fortæller hvad der var det hårdeste.
Intro til CRM med Dynamics 365 Sales
Sine Helth Tikjøb, Team Manager CRM
Microsofts CRM-løsning hedder i dag Microsoft Dynamics 365 Sales, og den er en del af Dynamics 365-platformen. Sine giver dig her en demonstration af løsningen, så du kan se, hvordan den fungerer.
Intro til Field Service med Dynamics 365
Rune Daub, Dynamics 365-ekspert
Field Service-løsningen er en del af Dynamics 365-platformen, og den fokuserer på dine kørende teknikere og servicemedarbejdere. Rune Daub demonstrerer løsningen for dig, så du kan se hvad den kan.
Domino Systems samler CRM og ERP
Lykke Eiler, Domino Systems
Domino Systems ville gerne have én samlet platform med ERP og CRM for at kunne samarbejde og vidensdele. Og så valgte de at gå live hurtigt og bygge videre senere. Lykke Eiler fra Domino Systems fortæller om deres erfaringer.
Business Intelligence og ERP
Sådan gør du din virksomhed datadrevet
Mette Bak, Strategisk Rådgiver
Mette fortæller, hvordan du kan træffe beslutninger i din virksomhed ud fra data i stedet for holdninger. Og data er ikke kun tal, så du skal ikke kun kigge i økonomiafdelingen. Du bør skabe en struktur for data, som skal monitoreres, og det inkluderer også bløde data.
Hvad skal du konkret bruge BI til?
CFO Kristian Nørhave og BI-konsulent Kaare T. Madsen
Hvem skal arbejde med data i din organisation? Hvordan skal indsatsen struktureres? Og hvilken rolle spiller Business Intelligence-løsningen? Vi har først CFO’en på banen, og i næste indlæg også BI-konsulenten.
Demo af Power BI til din Business Central
Jens Ole Taisbak, Power BI-ekspert
Se Business Intelligence-løsningen Microsoft Power BI i aktion. Jens Ole viser dig 8 gode eksempler, der omfatter eksterne datakilder, mobile first, BI i Teams, målsætninger, rapportering i realtid m.m. Så kan du se, hvordan Microsoft Power BI fungerer.
Kort introduktion til TARGIT
Henrik Amfelt, Targit-ekspert
Der findes andre BI-løsninger end Microsoft Power BI, og du skal have en smagsprøve af en af de mest populære, Targit, som jo også kan kombineres med din Business Central-løsning. Henrik Amfelt giver dig en kort demonstration af Targit.
Power Platform – Dit ERP er ikke alene
Sådan binder Power Platform alt sammen
Mathias Balsløw, Process Automation
Microsoft Power Platform er en samling værktøjer, der kan gøre nye tiltag meget nemmere i din Business Central. Mathias er ekspert i proces-automatisering med Power Platform, og han giver dig overblik over, hvad du bør bruge platformen til.
Konkrete eksempler på hvad du skal bruge det til
Mathias Balsløw, Process Automation
Du skal se, hvad Power Platform konkret kan bruges til, og Mathias viser dig her en masse konkrete eksempler på automatisering med Microsoft Power Automate. Det er demonstration, og det er helt konkret.
Kritisk governance, når kollegerne bygger selv
Mathias Balsløw, Process Automation
Microsofts koncept, Citizen Developer, betyder at dine brugere kan bygge avancerede løsninger uden at kunne programmere. Men det stiller store krav til governance internt i din virksomhed. Mathias giver dig gode råd til, hvordan du skal organisere det.
Sådan samler Vipp alt med Power Platform
Ann-Sofie Rex, CIO, Vipp
Vipp udnytter de nye muligheder i Power Platform, som mange virksomheder desværre ikke kender. Ann-Sofie Rex er ansvarlig for alle digitale aktiviteter i Vipp og fortæller om hvordan de udnytter de nye teknologiske muligheder.
Demo af konkurrenterne til Power Automate
Mathias Balsløw, Process Automation
Microsoft Power Automate er ikke det eneste værktøj til proces-automatisering på markedet. Mathias har erfaring med alle de store værktøjer, og han giver dig en konkret demonstration af dem alle, så du kan vurdere, hvilket værktøj du foretrækker til din Business Central.
Byg en App – Se hvad du kan selv
Bernt Elkjær-Pedersen, nybegynder
Microsoft påstår, at alle kan bygge en app til mobiltelefonen, der anvender data fra Dynamics 365. Selv om de ikke kan programmere. Den bedste måde at afprøve det på – det er at sætte en begynder til at bygge en app. Se hvor langt han kommer på et kvarters tid.
Apps Til Business Central
Sådan fungerer Apps i Business Central
Jesper Nielsen, Microsoft App-ekspert
Jesper Nielsen er nok den person i Danmark, der har størst erfaring med Apps til Business Central og med Microsoft AppSource. Han viser her, hvordan du installerer og tester Apps fra Microsoft AppSource, og han svarer på spørgsmål om, hvordan man bør forholde sig til Apps.
Hvor udbredt er Apps lige nu?
Bo H. Hansen, Apps Partner Manager
Der er en årtier lang tradition for at bruge tillægsløsninger til Dynamics, og nu hedder det Apps til Business Central. Men er virksomheder og ERP-leverandører kommet i gang med at anvende Apps, eller er det stadig blot en drøm hos Microsoft? Bo har fingeren på pulsen.
Erfaringerne fra praksis med at bruge Apps
Sammi Isaksen, Eleven Australia
Den verdensomspændende produktionsvirksomhed Eleven Australien havde behov for større fleksibilitet og mindre hardwareafhængighed for at komme ud i mange verdensdele, og de ønskede derfor cloud og apps – og at undgå tilretninger og vedligehold.
De vigtigste apps fra AppSource
Interviews med en række fageksperter
Vil du i gang med Apps? Vi gennemgår de 8 typiske områder, hvor du har behov for Apps i Business Central. Vi hører gode råd fra eksperterne til at vælge den rette app, og vi gennemgår udvalget af konkrete Apps på Microsoft AppSource.
ERP-projekter der giver gevinst
Hvorfor er projektet ikke kun teknik?
Anders Lindskov, Projektleder
Dit ERP-projekt bør indeholde 3 aspekter for at få størst succes. Og selve ERP-løsningen er kun 1 af aspekterne. Anders Lindskov fortæller, hvordan du bør gribe et ERP-projekt an, hvis du vil sikre, at det skaber gevinst og ikke bare fortaber sig i teknik.
Du bør sætte mål for gevinster i dit projekt
Rasmus Rytter, Implement Consulting
Rasmus Rytter fra Implement Consulting Group er den ubestridte ekspert i at tilrettelægge forandringsprojekter, der skaber gevinst. Hør hans gode råd til dit næste ERP-projekt. Og vind hans nye bog, der netop handler om adfærdsdrevne gevinster i IT-projekter.
Hvordan sætter man gevinst-målsætninger?
Nassim Ali Haiba, Projektleder
Dit ERP-projekt bør have målsætninger for gevinster, så det ikke kun handler om teknik. Nassim fortæller, hvordan du skal opstille mål, hvordan du skal følge op, og hvilke udfordringer virksomheder typisk møder undervejs i projektet.
Forandringsledelse og kunsten at skabe adfærd
Martin Ljørring, Projektleder
Martin designer ERP-projekter, hvor han bruger forandringsledelse til at ændre medarbejdernes adfærd, når de går i gang med det nye ERP-system. Det er en kompliceret kunst, og Martin fortæller her hvad der virker – og hvad der ikke virker – inden for forandringsledelse.

Var du med live?

deltagere i 2021
deltagere i 2021
timers indhold
timers indhold

Dynamics-konferencen har traditionelt været fysisk, men de seneste år har vi været nødt til at afholde den online.
Det har været en succes. I 2020 havde vi 562 gæster, og i 2021 fulgte 823 med – og deltagerne gav os en karakter på 4,5 ud af 5 mulige.

Smileys til Dynamics Konferencen.

Dynamics-konferencen
Få online adgang til alle indlæg.
Det koster 0 kroner.