Apps til Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV

Abakion har udviklet en række apps til din ERP-løsning som erstatter gamle tilretninger og udvider funktionaliteten inden for finans og supply chain management.

Master Data Information til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Master Data Information

Intuitiv styring af Master Data i Dynamics 365 Business Central og NAV. Opret nye felter på varekortet, debitor og kreditor, uden at foretage tilretninger.

Dokumenter til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Document Customizer

Med Document Customizer kan du selv tilpasse indhold og layout af faktura, følgeseddel og alle andre dokumenter uden at foretage egentlige tilretninger.

Integrationer til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamic Data Exchange

Konfigurér integrationer til andre systemer i mange data-formater, og planlæg udveksling af data, ved hjælp af prædefinerede skabeloner og brugervenlige værktøjer.

Apps til Dynamics 365 Business Central og NAV

Apps til Dynamics 365 Business Central

Find dine apps

Abakion tilbyder Dynamics NAV apps og Dynamics 365 Business Central apps, så du kan udvide funktionaliteten på en nem måde.

Du kan købe vores apps enkeltvist – eller via vores pakkeløsning Abakion 365. Du kan også finde apps til Dynamics 365 Business Central på Microsoft AppSource.

AppSource er Microsofts butik for apps, hvor du kan købe udvidelser til ERP-løsningen – lige som du ville hente en ny app til din telefon.

Du kan også købe vores apps via andre ERP-leverandører. Du behøver ikke at have Abakion registreret som leverandør på din Microsoft-licens.

Sune Lohse taler om standardiserede apps

Hvad er apps egentlig … ?

I gamle dage kaldte vi det “tillægsmoduler“, og i dag kalder mange det “add-ons” eller “apps“.

Størstedelen af Abakions kunder har brugt disse apps i årevis – simpelthen fordi de erstatter mange tilretninger. Det er derfor, vores udviklingsdirektør Sune har apps i tankerne hele tiden.

Der er en rigtig god grund til at interessere sig for apps:

Når du implementerer en ny ERP-løsning, så har du fokus på, at løsningen skal dække alt det, din virksomhed har behov for.

Men det er utrolig vigtigt, hvordan denne funktionalitet bliver leveret. Der er grundlæggende 4 måder, din leverandør kan levere funktionalitet på:

  • Microsoft standard: Funktionen er en del af den grundlæggende løsning fra Microsoft, som Microsoft har forpligtet sig til løbende at vedligeholde og videreudvikle.
  • Microsoft-partner standard: Funktionen er en del af en app, som udbydes af en Microsoft-partner, som har forpligtet sig til at vedligeholde og videreudvikle app’en.
  • Opsætning: Forretningsprocessen kan understøttes ved at opsætte parametre i løsningen. Der bliver altså ikke ændret i koden – der bliver kun ændret data. Det kan fx være en godkendelses-procedure, et faktura-layout, et ekstra sprog osv.
  • Tilretninger: Funktionen understøttes via ændringer eller tilføjelser til koden. Det er ofte en hurtig metode, men det medfører, at alle de ovenstående metoder ikke længere er standard.

Konsekvensen af at vælge tilretningerer, at du mister forandringsparathed. Du kan ikke længere bare opgradere eller tilføje nye apps, fordi tilretningerne risikerer at skabe konflikter. Mange virksomheder føler sig låst af deres gamle tilretninger.

Du bør få din nye Dynamics-løsning leveret udelukkende med de grønne metoder. Det kan sagtens lade sig gøre.

Det bevarer din forandringsparathed, og du behøver aldrig mere gå gennem et migreringsprojekt, fordi opgraderinger fremover er simple opdateringer af løsningerne fra Microsoft og Microsoft-partnerne.

Det er derfor, at apps er så vigtige.

ERP – læs også

Alt om Dynamics 365 Business Central
Dit næste ERP-projekt skal du gribe helt anderledes an.

Business Central på 1,5 uge
Sådan kommer du i gang uden et langvarigt projekt

APPS – se mere

Microsoft AppSource
Hop til Microsoft AppSource og se vores apps til Dynamics 365 Business Central.

Priser på Apps
Se abonnementspriserne på vores apps til Dynamics 365 Business Central, som du kan hente på Microsoft AppSource.