Skift fra C5 til Dynamics 365 Business Central

Unbox er en skabelonbaseret projektform til at migrere fra Microsoft C5 til Dynamics 365 Business Central på kort tid. Det inkluderer standard-apps og standardopsætning – og vi migrerer data fra din gamle C5-løsning over i den nye.

Unbox er et komplet migreringsprojekt – inklusive datamigrering og undervisning. Det er tilrettelagt med skabeloner, så vi kan gennemføre det hurtigt, enkelt og til fast pris.

Det hele tager under 2 uger fra start til slut. Vi skærer ikke nogen hjørner – det er bare så veltilrettelagt, at det kan gennemføres hurtigt.

Alt er tilrettelagt med skabeloner

Alt er tilrettelagt med skabeloner

Kort projekt og kort nedetid

Kort projekt
og kort nedetid

Bliv fri for tilretninger via standard-apps

Bliv fri for tilretninger via standard-apps

Fast pris - Fast tidsplan

Fast pris
– Fast tidsplan

Unbox til Microsoft Dynamics NAV

Unbox er en projektform, hvor vi leverer Dynamics med standard-apps og standardopsætning, som vi mapper til dine forretningsbehov, og migrerer dine data ind i.

Resultatet er et samlet abonnement på Microsoft Dynamics 365 Business Central inkl. ekstra apps fra Abakion, løbende opgradering og superbruger-support.

Dokumentet om Unbox

Læs alt om Unbox

15 siders PDF med beskrivelse af:

  • Projektets forløb
  • Prisen
  • Roller og ansvar
  • Standard-apps
  • Standardopsætningen

Vi sender straks dokumentet til dig, når du har udfyldt formularen:

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

FAQ

Hvad hedder Microsoft C5 i dag?

Den sidste version af C5 hed Microsoft Dynamics C5 2012. Microsofts support af C5 stoppede i januar 2019, og løsningen sælges ikke længere. Den oplagte efterfølger er Dynamics 365 Business Central, hvis man ønsker et tilsvarende ERP-system fra Microsoft, selv om funktionaliteten i Business Central er bredere end i C5.

Er Navision og C5 det samme?

Navision og C5 er ikke oprindeligt den samme løsning, men den sidste version af C5 havde teknisk set meget til fælles med Dynamics NAV, og brugeroplevelsen i C5 2012 lignede Dynamics NAV. Microsoft valgte den retning for at lede kunderne i retning af Dynamics NAV, da C5 udgik i 2019.

Hvad betyder det, at C5 er udgået?

Microsoft sælger ikke længere C5, og supporterer heller ikke længere løsningen. Det betyder, at der ikke kommer opdateringer til at understøtte nye lovkrav, rettelser af fejl eller ny funktionalitet til at dække nye behov. Du kan godt fortsætte med at bruge C5, hvis du kan leve uden opdateringer fra Microsoft.

Hvordan opgraderer man C5 til en ny version?

Den oplagte erstatning til C5 er Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvis du vil fortsætte med en Microsoft-løsning. Microsoft tilbyder ikke nogen migreringsfunktion, men partnerkanalen tilbyder værktøjer til at migrere nemt. Sørg for at vælge en migrering, der tager højde for tilretninger, samt migrering og validering af data.