Microsoft Dynamics C5Power BI til C5Opgradering af C5 til Business Central

Få mest ud af din Microsoft C5

Du bruger Microsoft C5 og kigger fremad.
Vi hjælper dig med at få mest ud af C5 i dag – og med at rykke videre til Business Central i skyen, når du har lyst til det.

Skab ny indsigt med din C5

Du behøver ikke udskifte din C5 for at styrke din forretning.
Hør hvordan 2 virksomheder har brugt Microsoft Power BI til deres C5 til at skabe ny indsigt.

– Kaare Thyregod
Afdelingschef BI, Abakion

B Green kommer tættere på deres markeder med Power BI til C5

“Personligt har det givet mig meget mere end jeg havde forventet! (..) Det betyder rigtig meget for forretningen, at vi har overblik, og at vi kan tilpasse vores sortiment løbende. (..) Hvis jeg skulle give andre et godt råd med på vejen, så er det bare om at komme i gang.”

Birgitte Hougaard, Salgs- og Økonomichef, B Green

STATE OF WOW øger effektiviteten med Power BI til C5

“Vi ville gerne have vores rapporter i en standardiseret form, samtidig med at vi også gerne ville dybere ned i tallene, end vi kan i Microsoft C5. (..) Nu kan vi sidde og producere rapporter, som er tilpasset til de enkelte afdelinger.”

Jan Møllbach, CEO, STATE OF WOW

Vil du have denne indsigt med din C5?

Jens Ole Taisbak - Business Intelligence

Jens Ole Taisbak viser dig på 10 minutter, hvordan du kan bruge Microsoft Power BI til at skabe ny indsigt i dine C5-data. Du bliver overrasket over, hvor godt overblik det giver.

Udfyld formularen og se videoen nu.

Navn*

Ved udfyldelse accepterer du at modtage email fra Abakion med link til det ønskede indhold og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

C5

Se det hele
i videoen nu

Hvad koster Power BI til C5?

100 kr per bruger per måned
100 kr per regnskab per måned
100 kr per måned for C5-kuben

Kontakt Jacob og hør mere 

Ring eller skriv til Jacob, hvis du vil se, hvordan Power BI-løsningen ser ud med dine egne C5-data.
Det viser vi dig gerne uden at det koster noget.

Jacob Garcia Sanchez  –  61 28 00 29 – [email protected]

Opgradér fra C5 til Business Central

Abakion Go med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Flyt fra C5 til Business Central på egen hånd

Abakion Go er gør-det-selv for dig, der gerne vil i gang med Microsoft Dynamics 365 Business Central på egen hånd. Udskift dyre konsulenthonorarer med en vejledning, du selv kan følge.

Abakion Go består af to elementer:

C5

10-trin gør-det-selv guide
med forklaringer af HVAD du skal gøre.
>300 videoer om HVORDAN du skal gøre.

Guide til selvbetjening af Dynamics 365 Business Central
C5

Abonnement på Business Central
+ 3 ekstra apps
+ 150 best practice skabeloner

Abonnement på Dynamics 365 Business Central

Abakion Go er selvbetjening. Det er til dig, der foretrækker gør-det-selv frem for et projekt med eksterne konsulenter. Det er til dig, der gerne vil i gang her og nu – på egen hånd.

– Sune Lohse
Chief Strategy Officer, Abakion

Abakion Go indeholder det, du har brug for, til at flytte fra Microsoft C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er den nye Dynamics NAV i skyen.

Hvis du køber det basale abonnement på Business Central hos Microsoft, så vil du mangle en masse opsætning, tilpasningsmuligheder, integrationsmuligheder, og så er du nødt til at ringe til et konsulentbureau.

Vi har samlet alt det, som en konsulent plejer at udføre, i en samlet pakke, der har fået navnet Abakion Go. Det betyder, at der følger en masse skabeloner og apps med i Abakion Go, og det sætter dig i stand til at komme i gang med Business Central på egen hånd.

FAQ

Hvad hedder Microsoft C5 i dag?

Den sidste version af C5 hed Microsoft Dynamics C5 2012. Microsofts support af C5 stoppede i januar 2019, og løsningen sælges ikke længere. Den oplagte efterfølger er Dynamics 365 Business Central, hvis man ønsker et tilsvarende ERP-system fra Microsoft, selv om funktionaliteten i Business Central er bredere end i C5.

Er Navision og C5 det samme?

Navision og C5 er ikke oprindeligt den samme løsning, men den sidste version af C5 havde teknisk set meget til fælles med Dynamics NAV, og brugeroplevelsen i C5 2012 lignede Dynamics NAV. Microsoft valgte den retning for at lede kunderne i retning af Dynamics NAV, da C5 udgik i 2019.

Hvad betyder det, at C5 er udgået?

Microsoft sælger ikke længere C5, og supporterer heller ikke længere løsningen. Det betyder, at der ikke kommer opdateringer til at understøtte nye lovkrav, rettelser af fejl eller ny funktionalitet til at dække nye behov. Du kan godt fortsætte med at bruge C5, hvis du kan leve uden opdateringer fra Microsoft.

Hvordan opgraderer man C5 til en ny version?

Den oplagte erstatning til C5 er Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvis du vil fortsætte med en Microsoft-løsning. Microsoft tilbyder ikke nogen migreringsfunktion, men partnerkanalen tilbyder værktøjer til at migrere nemt. Sørg for at vælge en migrering, der tager højde for tilretninger, samt migrering og validering af data.