Om forfatteren

Sanne With-Hansbøl

Sanne With-Hansbøl

Ikke længere ansat

Sanne var frem til efteråret 2020 Head of Matching hos Abakion, og i dag er hun selvstændig i samme rolle, hvor hun hjælper virksomheder med at afklare projekt-scope og forberede organisationen til at gennemføre et succesfuldt IT- og forandringsprojekt.

Sanne With-Hansbøl
Sanne With-Hansbøl i aktion til Dynamics-konferencen

Sanne With-Hansbøl

Igennem de seneste 12 år har Sanne hjulpet kunder med at afdække scope på It-projekter i de tidlige faser, hvor kunden endnu er i fuld gang med afklaringsfase og har stor glæde inspiration og sparring. De sidste 6 år har hun assisteret Abakion’s kunder. Sannes styrke er at samarbejde med kunden, ved at udfordre dem – altid med henblik på at give kunden det bedste udgangspunkt for opnåelse af realistisk projekt-scope for både forretning og organisation. Målet er altid at vejlede bedst mulig for at opnå passende løsninger til den fremtidige forretning. Det vigtige er at sammensætte Projektprogram som sikre at tids-scope passer både forretning og organisation, hvormed løsningerne som tages i brug får succes med det samme.

Med certificering i Change Management fra APMG International og en uddannelse i NLP Business Practitioner, har omdrejningspunktet for Sannes karriere været at styrke relationen til kunder igennem kommunikation, gensidig forståelse og coaching, som er vigtig for at opnå en succesrig digitaliseringsrejse, som går hånd i hånd med forandringsledelsen.

Herunder kan du finde Sannes blogindlæg, der er baseret på hendes mange års erfaringer som Sales Manager i Dynamics NAV.