Byg kloge chat-robotter med Power Virtual Agents

Chat-robotter med Microsoft Power Virtual Agents

Du behøver ikke kunne programmere for at bygge intelligente chat-robotter til dit website.

Power Virtual Agents er værktøjet, der sætter dig i stand til at skabe dine egne chat-robotter, der trækker på hele Power Platform og Dynamics 365 applikationerne, og sørger for at du kan fortsætte samtalen med kunderne i CRM og Kundeservice-applikationen.

Se her, hvordan du kan skabe samtale-emner, bygge din chat-robot og teste den – helt uden kode.

Power Virtual Agents
Power Virtual Agents er en del af Microsoft Power Platform. Læs mere her »

Chat med kunstig intelligens

Du kan ganske nemt bygge dine egne chatrobotter, der trækker på avancerede regler og kunstig intelligens – og disse robotter kan du anvende til at løse almindelige, jævnligt forekommende problemer, og til at besvare spørgsmål på websitet døgnet rundt.

Det er nemt at integrere chat-robotterne med de applikationer i Dynamics 365-suiten, som du anvender. Det er især CRM-løsningen Dynamics 365 Sales og kundeservice-løsningen Dynamics 365 Customer Service, der er relevant at integrere til. Du kan styre, hvordan samtalerne skal fortsætte i Dynamics-løsningerne, fx ved at overdrage en samtale til en support-medarbejder.

Du kan trække på hundredvis af færdigbyggede connectorer, og du kan oprette automatiserede arbejdsprocesser med Power Automate.

Prisen på Power Virtual Agents

Power Virtual Agents

kr.
6.293,40
pr. måned for 2.000 sessioner
En session er en interaktion mellem en bruger og en robot. Sessionen starter, når et brugeremne udløses, og slutter, når én af følgende betingelser er opfyldt: Brugerens spørgsmål er besvaret, eller samtalen overskrider 60 minutter eller 100 skift.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om dette produkt, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Tina Mille Mouridsen.

E-mail: [email protected]
Telefon: 70 23 23 17

Navn*