Om forfatteren

Cecilie Féo Feline Toft

Cecilie Féo Feline

Cecilie Féo Feline er Business Consultant hos Abakion og hjælper til daglig virksomheder med optimering af deres deres forretning via Business Central.

Titel: Business Consultant Business Central
Telefon: +45 53 75 40 08
Email: [email protected]

Cecilie Feo Feline Toft

Cecilie Féo Feline

Tilbage i 2020 startede Cecilie som Graduate i Abakion uden at at have noget kendskab til IT-konsulentverdenen. Cecilie viste hurtigt et kæmpe talent og vilje, og i dag er hun ansat som Business Consultant, hvor hun til dagligt hjælper og rådgiver kunder inden for forretningsprocesser i Business Central.

Cecilie har været med til at implementere BC-løsninger hos flere udenlandske internationale virksomheder og er på kort tid vokset sig ind i rollen som forretningskonsulent. Hendes fokus er altid på at opbygge en god gode relation, give kunderne strategisk sparring og understøtte samt forbedre kritiske forretningsprocesser i Business Central. 

Cecilie er uddannet Cand.merc.(kom) fra CBS samt efterfølgende taget en Master i Coaching og har tidligere arbejdet som Communication & Marketing Manager med fokus på marketing, kommunikation og sociale medier for brands i livsstilsbranchen.