DELTAG I ONLINE EVENT

Hør erfaringerne med ERP i skyen

I december 2020 afholdt vi et online arrangement om erfaringerne med Dynamics NAV / Business Central i skyen. Her kan du se optagelserne af alle 7 indlæg.

Vi har samlet de personer i Danmark, der har størst erfaring med Business Central fra praksis.
Lyt til deres erfaringer.

Din næste Dynamics NAV hedder Business Central, og Microsoft lægger al deres udviklingskraft i at få dig i skyen. Men hvad medfører det, når din ERP-løsning er i skyen som Cloud-løsning (Software-as-a-Service)? Bør du hoppe med på vognen – eller bør du være skeptisk?

De spørgsmål besvares bedst af de personer, der selv har gjort sig erfaringerne.

Se optagelserne af online-eventet fra december 2020.

Udfyld formularen – Så sender vi dig linket til optagelserne.

Navn*
Hidden

Ved udfyldelse accepterer du at modtage emails fra Abakion om arrangementet og om forretningsløsninger, og du accepterer de generelle betingelser. Du kan nemt afmelde, når du vil.

Agenda

Hvad er Cloud egentlig?
8.30 | Sune Lohse, dagens konferencier åbner ballet med at finde hoved og hale i de forskellige typer “cloud”. Vi skal lære forskellen på on-premise, hosting, cloud og software-as-a-service, og hvad der kan lade sig gøre i hver udgave.
Dur Cloud til store løsninger?
8.45 | Mød Charlotte Glerup, Økonomichef hos Erhvervshusene, der har mere end 300 brugere på Cloud-udgaven af Business Central. Hør hvorfor de valgte Cloud-udgaven af Business Central, hvordan deres tungeste processer er blevet hurtigere, og deres gode råd til andre der overvejer skyen.
Hvorfor vælge Cloud?
9.10 | Kenneth Kryger Gram, direktøren, der er i indercirklen hos Microsoft og kan fortælle om deres planer. Hvor mange bruger egentlig Business Central som cloud? Hvor meget satser Microsoft på cloud? Og er performance egentlig god i skyen?
Kan man tage kontrollen med Cloud?
9.50 | Mød Hans Ole Vitus Nielsen fra AVA Group i Herning, der valgte et skabelonbaseret og stramt styret ERP-projekt – og gennemførte hele projektet på en uge med to konsulenter, hvor det hele måtte foregå online. Hvad lærte de? Og hvad ville de gøre om i dag?
Hvilke overvejelser bør du have?
10.15 | Vi taler med Mette Bak, konsulenten, der har mødt mange virksomheder med Cloud-valget inde på livet. Hvordan holder man fast i kontrol og selvstændighed, når man rykker i skyen? Og hvordan bliver man digitaliseringsparat nok?
Kan man spare konsulenttimer?
10.55 | Mød Sammi Isaksen fra Eleven Australia, der valgte Cloud for at klare alt selv og købe færre konsulenttimer. De har taget en 50-bruger Business Central i skyen i brug på helt egen hånd, kun ved at se videoer, og uden at kende Business Central i forvejen.
Hvilken oplevelse får man med Cloud?
11.20 | Vi taler med Jesper Nielsen, konsulenten, der har flest certificerede Business Central apps. Hvor meget kan Cloud-udgaven af Business Central egentlig? Hvad giver den af muligheder – og hvilke udfordringer oplever virksomheder og brugere, når de går i gang?

Se det hele online

Så er du klædt på til at planlægge fremtiden for dit ERP-system
– og tage den fulde kontrol over dit næste ERP-projekt.