Om forfatteren

Bjarke Due Jensen

Bjarke Due Jensen

Ikke længere ansat

Bjarke var frem til sommeren 2022 Senior Consultant BI og Team Lead BI hos Abakion, hvor han ud fra data hjalp virksomheder med at effektivisere driften og gav dem et stærkere grundlag for vigtige forretningsmæssige beslutninger.

Titel: Business Intelligence Consultant
Telefon: +45 70 23 23 17
Email: [email protected]

Bjarke Due Jensen

Bjarke Due Jensen

Med mange års erfaring som Business Intelligence Consultant, en cand.merc.it fra CBS, samt erfaring som iværksætter, ligger Bjarkes styrke i det tværgående felt mellem forretning og teknik.

Med afsæt i viden omkring hvordan man driver forretning samt dyb teknisk forståelse, hjælper Bjarke virksomheder med at gennemskue, hvordan de kan bruge data til at blive klogere på deres forretning. Det gør han ved at hjælpe virksomheder med at kvalificere konkrete områder i forretningen hvor nøgletal, dataanalyse og rapportering kan bidrage til en mere effektiv drift og et stærkere grundlag for vigtige forretningsmæssige beslutninger.

Bjarke hjælper virksomheder med at implementere BI værktøjer og skabe de rette BI løsninger. Ligeledes som at han uddanner virksomheder i brugen af BI værktøjer og gør dem i stand til at bruge værktøjerne til at få de nødvendige indsigter.