Skab værdi med data

Dette kan vi hjælpe dig med

Vores konsulentydelser handler om at skabe værdi med data. Uanset om opgaven er en helt ny løsning eller bedre anvendelse af den, som du allerede har.

Læs mere om vores BI-afdeling »

Rådgivning og foranalyser Ingen løsning er bedre end den tekniske platform, som den er bygget på. Og ingen løsning skaber værdi, hvis ikke begrænsninger og muligheder i kildesystemer, styringsmodeller, og registreringsrammer er indtænkt. En foranalyse fra Abakion kan være alt fra få timers bistand til en samlet analyse, hvor produktet er et projektgrundlag for udvikling, release, drift og vedligehold af en ny løsning. Mindre analyser kan fx have fokus på løsningsoptimering, brugerstyring og sikkerhedsmodellering eller valg af frontend. Ring og hør nærmere. Du vil blive overrasket over hvad vi kan.

Rådgivning og foranalyser

Ingen løsning er bedre end den tekniske platform, som den er bygget på. Og ingen løsning skaber værdi, hvis ikke begrænsninger og muligheder i kildesystemer, styringsmodeller, og registreringsrammer er indtænkt.

En foranalyse fra Abakion kan være alt fra få timers bistand til en samlet analyse, hvor produktet er et projektgrundlag for udvikling, release, drift og vedligehold af en ny løsning. Mindre analyser kan fx have fokus på løsningsoptimering, brugerstyring og sikkerhedsmodellering eller valg af frontend.

Ring og hør nærmere. Du vil blive overrasket over hvad vi kan.

Implementering Det er afgørende, at din løsning baseres på den rigtige arkitektur. Det er ligeså vigtigt, at brugergrænsefladerne matcher kompetencer og behov i lige præcis din organisation. Det er med den forståelse, at vi hjælper med at designe og implementere Data Warehouseløsninger. Vores konsulenter har unik erfaring med Microsofts BI and Analytics produkter. Vi stræber efter at kombinere faglig viden med kreativ usikkerhed, så løsningen prioriterer dine behov og nyttiggør vores erfaring. Vores leverancemodeller og projektledere drager omsorg herfor og tager desuden vare på kvalitetssikring, dokumentation og alle de andre elementer, som udgør grundlaget for et succesfuldt BI-projekt.

Implementering

Det er afgørende, at din løsning baseres på den rigtige arkitektur. Det er ligeså vigtigt, at brugergrænsefladerne matcher kompetencer og behov i lige præcis din organisation. Det er med den forståelse, at vi hjælper med at designe og implementere Data Warehouseløsninger.

Vores konsulenter har unik erfaring med Microsofts BI and Analytics produkter. Vi stræber efter at kombinere faglig viden med kreativ usikkerhed, så løsningen prioriterer dine behov og nyttiggør vores erfaring. Vores leverancemodeller og projektledere drager omsorg herfor og tager desuden vare på kvalitetssikring, dokumentation og alle de andre elementer, som udgør grundlaget for et succesfuldt BI-projekt.

Projekt og programledelse Abakions projektledere har mange års erfaring med agile udviklingsmetoder og administrative projektmodeller. Vi er certificeret i SCRUM og Prince II. Vores erfaring kommer dig til gode. Vi bruger ikke dine penge på unødig administration, men vi ved også godt, hvor der ikke kan indgås kompromisser. Vi lægger vægt på at projekter startes på et solidt grundlag, og på at udviklingen sker i nært samarbejde med kundens løsningsansvarlige. Uanset om udviklingsmodellen er SCRUM eller ej så anser vi det for vores fornemmeste pligt at videregive den læring som projektet tilbyder, så den kan skabe værdi allerede mens projektet udføres.

Projekt og programledelse

Abakions projektledere har mange års erfaring med agile udviklingsmetoder og administrative projektmodeller. Vi er certificeret i SCRUM og Prince II.

Vores erfaring kommer dig til gode. Vi bruger ikke dine penge på unødig administration, men vi ved også godt, hvor der ikke kan indgås kompromisser. Vi lægger vægt på at projekter startes på et solidt grundlag, og på at udviklingen sker i nært samarbejde med kundens løsningsansvarlige. Uanset om udviklingsmodellen er SCRUM eller ej så anser vi det for vores fornemmeste pligt at videregive den læring som projektet tilbyder, så den kan skabe værdi allerede mens projektet udføres.

Service og support Abakions service- og supportkoncept er baseret på mange års erfaring med servicering og drift af BI-løsninger. Modellen er fleksibel og skalerbar, og det er dig, der prioriterer. Vores ydelser kan omfatte såvel support til løsningsansvarlige og slutbrugere som service til driftsafdelingen. Meget ofte varetager vi også de små optimeringer og tilretninger, som enhver BI-løsning har brug for over tid. Vores ticketsystem sikrer at der altid er klarhed over prioritering og indhold af sagerne. I vores højeste serviceniveau garanterer vi dig at sagen påbegyndes inden for en time efter at vi har modtaget den.

Service og support

Abakions service- og supportkoncept er baseret på mange års erfaring med servicering og drift af BI-løsninger. Modellen er fleksibel og skalerbar, og det er dig, der prioriterer.

Vores ydelser kan omfatte såvel support til løsningsansvarlige og slutbrugere som service til driftsafdelingen. Meget ofte varetager vi også de små optimeringer og tilretninger, som enhver BI-løsning har brug for over tid.

Vores ticketsystem sikrer at der altid er klarhed over prioritering og indhold af sagerne. I vores højeste serviceniveau garanterer vi dig at sagen påbegyndes inden for en time efter at vi har modtaget den.

Kompetencekøb Du har måske i forvejen et team, som tager sig af din BI løsning, men I har brug for at mande op. Det kan være, at I mangler arkitekten, en udvikler eller en frontendspecialist i en periode, mens løsningen skal opgraderes eller udbredes yderligere i forretningen. Et kompetencekøb er køb af den spidskompetence I mangler, i den periode, hvor I har brug for det. Det kan være i forbindelse med et enkelt projekt i en kort periode eller ved en række interne opgaver over længere tid. Det meste kan lade sig gøre.

Kompetencekøb

Du har måske i forvejen et team, som tager sig af din BI løsning, men I har brug for at mande op. Det kan være, at I mangler arkitekten, en udvikler eller en frontendspecialist i en periode, mens løsningen skal opgraderes eller udbredes yderligere i forretningen.

Et kompetencekøb er køb af den spidskompetence I mangler, i den periode, hvor I har brug for det. Det kan være i forbindelse med et enkelt projekt i en kort periode eller ved en række interne opgaver over længere tid. Det meste kan lade sig gøre.

Udbudsrådgivning Et udbud skal overholde formelle retningslinjer og samtidig skabe rammerne for implementering af den rigtige løsning for organisationen. Det kræver ikke blot juridiske kompetencer men også en solid teknisk viden og erfaring fra andre projekter. Abakions arkitekter og konsulenter har års erfaring i behovsafdækning samt teknisk tilbudsrådgivning i forhold til blandt andet nationale, statslige løsninger. Vi er vant til at bistå med alt fra integrationsdesign og teknisk tilbudsevaluering til metodemæssig bistand i forbindelse med projektets efterfølgende opstart. Ofte deltager vi som specialister, der udfylder de roller, som organisationen selv ikke kan eller ikke ønsker at udfylde.

Udbudsrådgivning

Et udbud skal overholde formelle retningslinjer og samtidig skabe rammerne for implementering af den rigtige løsning for organisationen. Det kræver ikke blot juridiske kompetencer men også en solid teknisk viden og erfaring fra andre projekter.

Abakions arkitekter og konsulenter har års erfaring i behovsafdækning samt teknisk tilbudsrådgivning i forhold til blandt andet nationale, statslige løsninger. Vi er vant til at bistå med alt fra integrationsdesign og teknisk tilbudsevaluering til metodemæssig bistand i forbindelse med projektets efterfølgende opstart. Ofte deltager vi som specialister, der udfylder de roller, som organisationen selv ikke kan eller ikke ønsker at udfylde.

Undervisning Hos Abakion tilpasses kurser altid kunden. Uanset værktøj eller løsning, så skaber det mere værdi, at vi kan fokusere på det, som er nyt for jer, eller det, som ikke rigtigt er lykkedes hidtil. Holdundervisning leveres især på Microsofts BI and Analytics produkter og på TARGIT Decision Suite. Selvom kurserne er kundespecifikke er vores priser konkurrencedygtige. Ring og hør nærmere om mulighederne.

Undervisning

Hos Abakion tilpasses kurser altid kunden. Uanset værktøj eller løsning, så skaber det mere værdi, at vi kan fokusere på det, som er nyt for jer, eller det, som ikke rigtigt er lykkedes hidtil.

Holdundervisning leveres især på Microsofts BI and Analytics produkter og på TARGIT Decision Suite. Selvom kurserne er kundespecifikke er vores priser konkurrencedygtige. Ring og hør nærmere om mulighederne.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere, så kan du stille et spørgsmål og få en snak med Kaare Thyregod, som er ekspert i Business Intelligence-løsninger.
E-mail: [email protected]
Telefon: 41 42 15 68

Navn*