Finanskuben

Optimer dine processer med Power BI til Dynamics NAV

KLIK SELV rundt i den interaktive kube nederst på siden

– med det samme!

Få overblik over dine finanser på tværs af selskaber

Med Power BI til Dynamics Finanskube udviklet af Abakion får du nu muligheden for at optimere dine processer ved at konsolidere måneds- og årsregnskaber med ét klik – selv på tværs af flere selskaber og valutaer! Dette gøres med en fælles valuta som bliver til virksomhedens koncernvaluta.

Med Power BI til Dynamics Finanskube kan du nu også nemt præsentere regnskabet til alle virksomhedens interessenter – indenfor såvel som udenfor økonomiafdelingen.

Vi har udarbejdet et antal standardrapporter, så du hurtigt kommer i gang med brugen af Power BI. Derudover giver det intuitive værktøj rig mulighed for at slå din kreativitet løs på et tomt lærred, hvor du vælger farve og design, så du kan få dit rapporteringslayout lige præcis, som du ønsker det.

Med Power BI til Dynamics Finanskube får du et gennemarbejdet framework, men modellen kan til hver en tid nemt tilpasses yderligere i forhold til dine behov. Rettighedsstyring udarbejdes i henhold til de af jer definerede roller og regelsæt.

For dem, der måtte foretrække at arbejde i Excel, ligger der ligeledes en fuld tilgængelig datamodel i Excel, direkte klar til brug for udarbejdelse af rapporter i pivottabeller, som enhver Controller eller Økonomimedarbejder kender det.

Prøv selv den interaktive Finanskube

Klik på pilen i nederste højre hjørne for at aktivere fuldskærmstilstand.

Se løsningen med dine EGNE data

Vi viser dig Power BI til Dynamics på en times demonstration over internettet.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.