Business Intelligence og effektiv rapportering for Advokatfirmaer

Få overblik over dit Advokatfirma

Abakion Legal er løsningen til effektiv sagsbehandling og økonomistyring for advokatvirksomheder. Den tidligere version hed Navokat. Med Business Intelligence til Abakion Legal og Navokat kan du få både overblik over og detaljeret indsigt i dine data – så du kan udnytte din forretnings fulde potentiale. EN BI løsning hjælper dig til at udvikle din forretning med analyser og rapporter på fx timeforbrug, fakturering og rentabilitet på tværs af klienter, sager og medarbejdere.

Med BI kan du tage tallene ud af din Abakion Legal / Navokat løsning og præsentere en letforståelig og visuelt tiltalende fortælling til dine kollegaer, medarbejdere og andre med interesse i din forretning.

legal-powerbi
bi-legal2

Med Business Intelligence bliver det lettere at rapportere og fortælle om din virksomhed på baggrund af dine data. Excel og PowerPoint er gode værktøjer, men med BI kan du nøjes med at bruge ét værktøj og slippe for at hoppe mellem flere programmer.

Excel-tilhængere vil stadig få en fuld tilgængelig datamodel i Excel til brug for udarbejdelse af rapporter og opstilling i pivottabeller.

Er du i tvivl om BI er noget for dit advokatfirma? Læs mere om hvordan du kommer i gang med BI samt hvad det vil kræve af din virksomhed.

Eksempler på muligheder med Business Intelligence til Abakion Legal

 

Cockpit

Igangværende arbejder

Omsætning

Klienternes priser

Produktion

Sag