Små advokatfirmaer

En skalerbar løsning til fortsat vækst og automatiserede processer

Små advokatfirmaer
Små advokatfirmaer

Dit advokatfirma er vokset, og det har fået større styringsbehov, end da du var nystartet advokat. Væksten skal ikke stoppe her, og derfor har I behov for at trimme processerne, sætte mere i system, og få IT-løsningen til at varetage flere funktioner.

Hverdagen skal være nem og effektiv. Advokaten arbejder i Outlook og foretager hele sagsbehandlingen fra Outlook. Det sparer meget tid, at du ikke hele tiden skal skifte til et dokumentsystem, eller et tidsregistreringssystem, eller et sagssystem.

Sekretæren og bogholderen tager sig af økonomidelen af løsningen. Der har de altid datagrundlaget klar til fakturering, uden at advokaten behøver overføre noget.

Det er vigtigt for os, at Abakion Legal er en løsning, I kan vokse med. Den har de rette værktøjer i jeres nuværende situation, men den er også klar til at hjælpe jer, når I bliver større.

Løsningen anvendes fx af Bech Bruun og flere af de andre store advokathuse i Danmark, så vi er klar til din vækstrejse.

Det er en løsning, du kan vokse med, og som du ikke vokser ud af, når du får stor succes.

Hvad skal du tænke på som mindre advokatfirma

Få samlet funktionalitet uden dyrt opstartsprojekt


Abakion Legal er ikke den billigste løsning i markedet, men hvis du regner alt inklusive, så er forskellen ikke stor. Vi har til gengæld lagt vægt på, at løsningen skal være billig og nem at komme i gang med, så der er ikke noget langvarigt og dyrt opstartsprojekt. Det har I nemlig ikke tid til som lille advokatfirma.

Lad os stå for drift – så du kan fokusere på forretning


Vi synes også, at det er vigtigt for jer, at I ikke behøver at have IT-ressourcer i firmaet. I bør abonnere på en løsning, der inkluderer drift, backup, sikkerhed – og også opdateringer af systemet, som er en tung post, hvis det ikke er med i abonnementet.

Abakion Legal er forandringsparat, og det er en løsning,
du både kan være glad for i dag – og kan vokse med i fremtiden.

box-headset-solon

VIL DU VIDE MERE?


Stil et spørgsmål og få en
snak med Christian Solon
om jeres behov.

Tlf. 53 75 40 19 | [email protected]

Navn*