Nystartede advokater

Nystartede advokater

Hvad skal du tænke på som nystartet advokatvirksomhed?

Nystartede advokater

Hvad skal du tænke på som nystartet advokatvirksomhed?

Nystartede advokater

Når du er nystartet advokat, skal du ofte både fokusere på at drive forretning og arbejde som advokat. En advokatløsning fletter dette arbejde sammen, hvor du i ét system kan klare økonomi og sagsbehandling.

Der bliver flere og flere yngre advokater, som starter egen virksomhed, og de har typisk en anden tilgang til at anvende teknologi. De vil hurtigt i gang, og de ønsker fuld fleksibilitet.

De nystartede advokater slår sig på de gammeldags løsninger, der har en stor opstartsomkostning, eller som ikke er særlig fleksible, når verden forandres, og advokaternes behov ændrer sig.

Vi vil med Abakion Legal imødekomme de mindre advokatfirmaer med en løsning, der er hurtig og billig at komme i gang med, og som er forandringsparat.

Det er en løsning, du kan vokse med, og som du ikke vokser ud af, når du får stor succes.

Hvad skal du tænke på som nystartet advokatvirksomhed

Funktioner til alle hverdagens opgaver


Det er vigtigt, at dit daglige arbejde er så effektivt som muligt, for som selvstændig er tiden knap. Systemet skal hjælpe med at trimme arbejdet. Abakion Legal giver dig alle værktøjerne i Outlook, så du ikke behøver at skifte frem og tilbage mellem systemer. Det er mere effektivt at klare alt i Outlook.

Sådan kan Abakion Legal hjælpe dig i hverdagen »

For dig, der vil bruge teknologi til at vækste


Abakion Legal er et funktionsrigt system i forhold til mange af de alternative systemer i markedet. Dermed siger vi også, at det ikke er det billigste system. Du skal vælge Abakion Legal, fordi du kan se en pointe i at bruge teknologi til at effektivisere, automatisere repetitive opgaver og øge faktureringsgraden.

Læs mere om teknologien bag Abakion Legal »

Hvis du er alene i firmaet, eller I måske er to advokater, og du ikke har planer om vækst, så er du måske bedre tjent med en af de billige løsninger, der ikke er bygget i et økonomistyringssystem. Det siger vi, fordi nogle advokater i den situation foretrækker at leve med nogle manuelle processer, fordi volumen ikke er særlig stor.

Men når dit firma bliver lidt større, så vokser du hurtigt ud af de billige rammer. Når I er 3-5 advokater, så kommer mulighederne i Abakion Legal rigtig til sin ret.

box-headset-solon

VIL DU VIDE MERE?


Stil et spørgsmål og få en
snak med Christian Solon
om jeres behov.

Tlf. 53 75 40 19 | [email protected]

Navn*