Power BI til Navokat

Business Intelligence og effektiv rapportering for Advokatfirmaer

Få overblik over dit Advokatfirma

Navokat er Abakions løsning til effektiv sagsbehandling og økonomistyring for advokatvirksomheder. Med Power BI til Navokat får du både overblik over og detaljeret indsigt i dine Navokat-data – så du kan udnytte din forretnings fulde potentiale. Løsningen hjælper dig til at udvikle din forretning med analyser og rapporter på fx timeforbrug, fakturering og rentabilitet på tværs af klienter, sager og medarbejdere.

Med Power BI til Navokat kan du tage tallene ud af din Navokat løsning og præsentere en letforståelig og visuelt tiltalende fortælling til dine kollegaer, medarbejdere og andre med interesse i din forretning.

Med Power BI til Navokat bliver det lettere at rapportere og fortælle om din virksomhed på baggrund af dine data. Excel og PowerPoint er gode værktøjer, men med Power BI kan du nøjes med at bruge ét værktøj og slippe for at hoppe mellem flere programmer.

Excel-tilhængere vil stadig få en fuld tilgængelig datamodel i Excel til brug for udarbejdelse af rapporter og opstilling i pivottabeller.

Med Power BI til Navokat får du et antal standardrapporter, så du hurtigt kommer i gang med brugen af Power BI. Derudover giver det intuitive værktøj dig rig mulighed for at slå din kreativitet løs på et tomt lærred med en bred palette af farver og designs, så du kan få din rapportering lige præcis som du ønsker det.

Prøv selv den interaktive BI løsning til Navokat

Klik på pilen i nederste højre hjørne for at aktivere fuldskærmstilstand.

Video: Rapportering for Advokatfirmaer

Indsigt skaber grundlaget for at styre og optimere din advokatvirksomhed.

Denne video er en 25 min gennemgang af, hvordan du kan anvende et rapporterings­værktøj i alle advokatvirksomhedens roller. Udfyld formularen og se video-præsentationen i sin fulde længde.

Administrationschefens overblik Administrationschefen får overblik over den samlede forretning
Rapportering for den ansvarlige jurist Den ansvarlige jurist følger sin afdeling og de sager han er på.
Rapportering for advokaten Advokaten får indsigt i sin egen produktion og omsætning.

Udfyld formularen – og se videoen:

  • Ved udfyldelse accepterer du at modtage et link til videoen og email-nyhedsbrevet om forretningsløsninger fra Abakion, og du accepterer vores generelle betingelser.

Jens Ole

præsenteres af:
Jens Ole Taisbak
som er afdelingschef for Business Intelligence i Abakion A/S.