Journalisering med så lidt arbejde som muligt

Drop det manuelle arbejde og lad Abakion Legal klare journalisering

Journalisering er egentlig et stykke ekstra-arbejde for advokaterne, som dit IT-system bør være klog nok til at klare på egen hånd. Der er ingen grund til, at du manuelt skal fremsøge en sagsmappe, du kan putte et dokument i.

Journalisering med så lidt arbejde som muligt

I Abakion Legal har vi indbygget en række funktioner, som sparer dig for rigtig meget tid, når du håndterer dokumenter, som skal journaliseres. Ja, du kan naturligvis journalisere et dokument på en sag, og det er fint nok, men nu kommer vi til det virkelig effektive:

Journalisering med Abakion Legal

Lad Abakion Legal gennemgå din Outlook

Du kan bede Abakion Legal om at gennemgå din ind- og udbakke i Microsoft Outlook, og så finder den alle dokumenter og foreslår selv konkrete sager, som dokumenterne bør journaliseres på. Du kan gennemgå forslagene og godkende dem.

Journaliser fra din mobiltelefon

Det betyder også, at du kan journalisere e-mails, som du har skrevet fra din mobil-telefon. Du står på en parkeringsplads og skriver hurtigt en besked til en klient via din mobiltelefon, og det bliver også journaliseret. Det er fantastisk i en travl hverdag.

Se om et dokument allerede er journaliseret

En anden fantastisk funktion er, at hvis en kollega sender dig en e-mail med et dokument, som allerede er journaliseret, så kan du tydeligt se, at dokumentet allerede er journaliseret, og så ved du, at du ikke behøver at gøre noget.

Gem dokumenter og find dem frem uden besvær med MS Sharepoint

Du kan bruge Microsoft SharePoint til at gemme dokumenter, men du kan også vælge en andet dokumentløsning, hvis du ønsker det.

Med Abakion Legal SharePoint fritekstsøgning kan du søge på tværs af fil-typer, sager, klienter og perioder, på f.eks. et navn, et bestemt ord eller en formulering. Og fra SharePoint kan du udlæse filer eller mapper, så du kan arbejde offline uden internet-adgang. Når du er online igen, synkroniseres filer og mapper automatisk tilbage med dine tilføjelser.

Kombinationen af effektiv journalisering og et funktionsrigt dokumentsystem er en af styrkerne ved Abakion Legal.

Dokumenthåndtering i Abakion Legal med Microsoft Sharepoint
box-headset-solon

VIL DU VIDE MERE?


Stil et spørgsmål og få en
snak med Christian Solon
om jeres behov.

Tlf. 53 75 40 19 | [email protected]

Navn*